כי הם נכים מטומטמים, שנים אני עושה טרור בכספ ולא יודעים עליי כלום שום דבר רציני, אפילו היו בנות שהתחילו איתי פעם בפרטי כשהייתי צעיר יותר ופעיל בדיבורים, שום תמונה לא שלחתי למרות שהן ביקשובזמן האחרון הגעתי מאוד רחוק בהרבה דברים. הידע שיש לי על כספ ואנשים בו פסיכי. עשיתי ממש מחקר והשגתי גישה לחומר בשרתים גם.
כולל תמונות של אנשים ויש לוגים בשרת מאיפה הועלו. המידע לא נמחק.
אני עדיין מתלבט מה לעשות עם זה עדיין
כי הם נכים מטומטמים, שנים אני עושה טרור בכספ ולא יודעים עליי כלום שום דבר רציני, אפילו היו בנות שהתחילו איתי פעם בפרטי כשהייתי צעיר יותר ופעיל בדיבורים, שום תמונה לא שלחתי למרות שהן ביקשו
כי הם נכים מטומטמים, שנים אני עושה טרור בכספ ולא יודעים עליי כלום שום דבר רציני, אפילו היו בנות שהתחילו איתי פעם בפרטי כשהייתי צעיר יותר ופעיל בדיבורים, שום תמונה לא שלחתי למרות שהן ביקשו
בהצלחהיש מצב מחר אשחרר כמה דברים. ולא רק עליו. צריך לעבור על חומרים. אנשים יהיו מופתעים כמה מידע יש לי. כמובן בהתאם לחוק
דאמ יש אופס בדיבור כושי? בטח משחקים מחבואים כמו עכבריםלא פלא מאז שהעליתי את זה אני מקבל איומים. כנראה יש אנשים שמפחדים מהידע הזה ומדברים שהם עשו. כמו שאומרים על ראש הגנב בוער הכובע.
הוא יודע שאין לו כלום עלי וגם אם לא יצחקו לו בפנים מקסימום יקראו לי לחקירה והתיק יסגר מחוסר עניין לציבור. היות והנזק מהעמדה לדין גדול משמעותית מהתועלת הציבורית.
משאין כאן בדברים שעשה שלא יוכלו לפתור בעילה של חוסר עניין לציבור. אני יודע טוב מה נכתב כאן ומה הוא עשה ואף הודה והפליל את עצמו. דברים כמו דוקסינג ו/או פרסום פרטים אישיים, בריונות, איומים כולל ברצח, הטרדות בחיים האמיתיים, הטרדות מיניות של משתמשים, פרסום והחזקה של חומרים אישיים בניגוד לחוק והפצתם באתר, האזנות סתר, עבירות מחשב, הטרדה תוך ניסיון לגרום לחרדה למשתמשים, הוצאת דיבה ופרסום פרטים של משתמשים תוך הצגתם כ"סכיזופרנים". כולל הודאות והפללות עצמיות בלא מעט מקומות. כולל בגישה להודעות פרטיות וזה תוך ניסיון לאסוף פרטים אישיים בניגוד לחוק.
הודאה אגב נקראת "מלכת הראיות".
אתה יודע שאם יש לך מידע כזה ואתה מסתיר אותו זאת עבירה פלילית?
עוד עבירה של יאמנה נוספה לתיק חחח