• עברנו לשרת ייעודי עוד יותר יקר ממה שהיה עם מהירות אינטרנט גבוהה.

דיון אימוץ והקמה מחדש של "החזית העממית" כזרוע הצבאית של האתר

NewEge

משתמש חדש
ספט׳ 8, 2026
6
6
1

• אהבתי
  • קוף
סימוני אימוג׳י: זורדו ו-blackarch
החזית העממית תחזור

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְּלוּם מִתְּמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

• צ׳אד
סימוני אימוג׳י: איש
הצנון הכבוש הזה ליל שאדונו היה עושה פלקסים מזויפים על רכבי ספורט (מוסטנג) ועל כמה שהוא כביכול מוצלח irl
צריך להחזיר את פרידריך

הניגר הטחון בחיים לא יחזור, יש לו מספיק כסף לזונות וצעצועים הוא לא צריך את הסיפוק מהטרולינג.

• וואו
לא נראה לי שפרש בגלל זה. אם זה בכלל נכון והוא לא מחרטט גם

לפחות לגבי המוסטאנג יש סימוכין לזה, היה לו אשכול שהוא שאל לגבי מוסך מומחה למוסטאנג בחיפה. הוא ופלוצ בחיים לא היו פורשים אלא אם היה להם משהו שיכל לתת להם סיפוק יותר גדול. אצל פלוצ זה 8200 אצל הקווקזי זה ההייטק והכסף.

• אהבתי
לפחות לגבי המוסטאנג יש סימוכין לזה, היה לו אשכול שהוא שאל לגבי מוסך מומחה למוסטאנג בחיפה. הוא ופלוצ בחיים לא היו פורשים אלא אם היה להם משהו שיכל לתת להם סיפוק יותר גדול. אצל פלוצ זה 8200 אצל הקווקזי זה ההייטק והכסף.
פלוצ פרש בגלל הדוקס. פרידריך בגלל ה7.10 הוא כנראה פחד שיגיעו לנכות שלו כאן. בסוף גם עם סיפוק בחיים יש משהו שמושך אותך לנכות של כספ. לפחות במקרה שלי

פלוצ פרש בגלל הדוקס. פרידריך בגלל ה7.10 הוא כנראה פחד שיגיעו לנכות שלו כאן. בסוף גם עם סיפוק בחיים יש משהו שמושך אותך לנכות של כספ. לפחות במקרה שלי
ה 7.10? אולי זו הייתה הפעם היחידה שהוא שבר את הדמות אבל כל האשכולות שלו מאז אותו יום היו אותו דבר עד הבאן הסופי של המשתמש האחרון שלו (תבור גרמני), ופלוצ עזב על בטוח, פעילות אחרונה שלו הייתה לגנוב משתמשים עם הידרו.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: עמבהלה
ה 7.10? אולי זו הייתה הפעם היחידה שהוא שבר את הדמות אבל כל האשכולות שלו מאז אותו יום היו אותו דבר עד הבאן הסופי של המשתמש האחרון שלו (תבור גרמני), ופלוצ עזב על בטוח, פעילות אחרונה שלו הייתה לגנוב משתמשים עם הידרו.

הוא הספים לפני כמה שבועות וגם המשיך לגנוב משתמשים. הוא גם כתב לי שהוא נכנס פעם בחודש להספים.

ה7.10 נראה לי הוא פחד שיגיעו אליו. עלה לניהול והתחיל למחוק דברים שכתב. הבאן היה מתוכנן והוא כנראה תכנן את היציאה שלו מכאן. זה מה שאני חושב. לפני זה לא הראה סימנים של אחד שרוצה לעזוב

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: עמבהלה