חחחח יש בזה משהו אחייש יואל עם רוח שבת ויואל בלי רוח שבת, היואל השני דומה לגוף מת מהלך על חוטים
זה מה שאני מחפש כל חיי. את זה
רוב הסתומים בעולם לא יודעים על מה אני מדברחחחח יש בזה משהו אחי
אכן יש מה שנקרא נשמה יתרה ביום שבת.רוב הסתומים בעולם לא יודעים על מה אני מדבר
ורוח שבת זה דוגמה יותר מוכרת של התחושות מהעולם האחר, זה לא היחיד
היו לי המון תחושות מיוחדות בעולם והיא אחת מהן.
יואל בלי התחושות האלה זה לא יואל, זה סוס מת.
נורמים כל כך סתומים, מפגרים ובלתי אנושיים שאין להם במוח קופיף שלהם יכולת להבין תחושות אחרות, אין להם, יש להם תחושות פרימיטיביות שלכולנו יש, אבל לא תחושות מורכבות וייחודיות, הם מבינים מה זה ריח מתוק אבל לא יודעים מה זה ריח קינמון לעומת כמון לעומת אניס וכו', זה דוגמה אחת להסביר את הטמטום שלהם.
אני מעל עשור מנסה להסביר לאנשים תחושות שחוויתי שהן מהספירה המיוחדת ומסתבר שאנשים לא חוו את רובן. זה כאילו הם יודעים מה זה ירוק אבל לא יודעים את כל הגוונים האפשריים של ירוק, בז' טורקיז וכו'.
זה לא רק בשבת THOUGH, וזה לא רק רוח שבתאכן יש מה שנקרא נשמה יתרה ביום שבת.
ראיתי אתה רב עם מינטאבל אתה פטור בתכלס מדין שוטה
חח לצערך אחרי כיפור אני מנסה לפתוח דף חדש עם עצמי בלי ריבים, גם בכספראיתי אתה רב עם מינט
זה מצוין, בשבועות הקרובים יגיעו פרסומות לאתר ואז אני אעשה מהריבים שלכם מספיק כסף כדי לקנות לי קפה הפוך קטן בחודש
אני אראה לך דף חדש יא מניאק אחדחח לצערך אחרי כיפור אני מנסה לפתוח דף חדש בלי ריבים, גם בכספ, פיספסת את הרכבת
חחחחחח לולאני אראה לך דף חדש יא מניאק אחד
מנסה לברוח לי מהאתר, לא בורחים עד שהאתר הזה לא משגשג ופורח שמעת?
אנחנו חייבים לגמור את אימפריית הרשע של FXP
חייבים. שנגמור בלי ידיים ורגליים ובלי גפיים, FXP חייב ליפול.
אימפריה של ניצול ורשע.
מר וטרןחחחחחח לול
נורמים ניצחו בלוטו הגנטי ומעבירים את החיים בכיף, צר לי אבל זה cope עצוםרוב הסתומים בעולם לא יודעים על מה אני מדבר
ורוח שבת זה דוגמה יותר מוכרת של התחושות מהעולם האחר, זה לא היחיד
היו לי המון תחושות מיוחדות בעולם והיא אחת מהן.
יואל בלי התחושות האלה זה לא יואל, זה סוס מת.
נורמים כל כך סתומים, מפגרים ובלתי אנושיים שאין להם במוח קופיף שלהם יכולת להבין תחושות אחרות, אין להם, יש להם תחושות פרימיטיביות שלכולנו יש, אבל לא תחושות מורכבות וייחודיות, הם מבינים מה זה ריח מתוק אבל לא יודעים מה זה ריח קינמון לעומת כמון לעומת אניס וכו', זה דוגמה אחת להסביר את הטמטום שלהם.
אני מעל עשור מנסה להסביר לאנשים תחושות שחוויתי שהן מהספירה המיוחדת ומסתבר שאנשים לא חוו את רובן. זה כאילו הם יודעים מה זה ירוק אבל לא יודעים את כל הגוונים האפשריים של ירוק, בז' טורקיז וכו'.
מוחעחעמר וטרן
לא קרעתי את התחת וקמתי מהמיטה ב11 בלילה וב2 בלילה אחרי שזורדו העיר לי על באגים כדי שפשוט תברח
אתה הולך לצום ביום כיפור על חטא שאתה מתכנן מבעוד מועד
זה כמו לתכנן רצח אחרי כיפור ובכיפור להתוודות על הרצח שאתה מתכנן לעשות
תלוי במהנורמים ניצחו בלוטו הגנטי ומעבירים את החיים בכיף, צר לי אבל זה cope עצום
בלי להוריד מתחושות התעלות שעושות לך טוב בנשמה
אז בטח אתה בוכה דמעות שמיאומי נעלםמר וטרן
לא קרעתי את התחת וקמתי מהמיטה ב11 בלילה וב2 בלילה אחרי שזורדו העיר לי על באגים כדי שפשוט תברח
אתה הולך לצום ביום כיפור על חטא שאתה מתכנן מבעוד מועד
זה כמו לתכנן רצח אחרי כיפור ובכיפור להתוודות על הרצח שאתה מתכנן לעשות
יגיע אחד אחר במקומךאז בטח אתה בוכה דמעות שמיאומי נעלם