אם כבר דניאל צריך יותר להיפגעזהו? סאגת הסוגוי נגמרה?![]()
תמונה של צב נינג'ה או משהווואי היה פעם משתמש בכספ שקראו לו לא_לריב איזה מעצבן ושנוא הוא היה
איים עליי ש"ידווח עליי בכספ" ושהוא לא עושה את זה רק כי "הוא צריך אותי כדי לא לקבל באנים" ואז התחיל לנפנף בזה שהוא יכול להלשין עליי בכל רגע אם הוא ירצה וכו' וכו'מה הולך פה
די נו לא באמת התכוונתי לזה אני נכה בהתקף אתה כבר מכיר אותיאיים עליי ש"ידווח עליי בכספ" ושהוא לא עושה את זה רק כי "הוא צריך אותי כדי לא לקבל באנים" ואז התחיל לנפנף בזה שהוא יכול להלשין עליי בכל רגע אם הוא ירצה וכו' וכו'
וול אם הוא רוצה לעשות משהו כזה באמת אז שימצא חייםאיים עליי ש"ידווח עליי בכספ" ושהוא לא עושה את זה רק כי "הוא צריך אותי כדי לא לקבל באנים" ואז התחיל לנפנף בזה שהוא יכול להלשין עליי בכל רגע אם הוא ירצה וכו' וכו'
מזכיר לי ידידה שעבדה אתי פעם לפני צבא באיזו עבודה וחבר שלה היה אונס אותה ומכפכף אותה ואז היה אומר לה "נו סורי בייב את יודעת שאני דוש"די נו לא באמת התכוונתי לזה אני נכה בהתקף אתה כבר מכיר אותי![]()
אתה זה קרלו???די נו לא באמת התכוונתי לזה אני נכה בהתקף אתה כבר מכיר אותי![]()
פיי מסכנהמזכיר לי ידידה שעבדה אתי פעם לפני צבא באיזו עבודה וחבר שלה היה אונס אותה ומכפכף אותה ואז היה אומר לה "נו סורי בייב את יודעת שאני דוש"
להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן
תירוצים תירוצים
טוב הבנתימזכיר לי ידידה שעבדה אתי פעם לפני צבא באיזו עבודה וחבר שלה היה אונס אותה ומכפכף אותה ואז היה אומר לה "נו סורי בייב את יודעת שאני דוש"
להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן
תירוצים תירוצים
תן לי לקום בבוקר, כנראה אתחרט על הסגנון המרושעטוב הבנתי
אני לא להיות פה יותר וגם לא בכספ
![]()