• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון גזל מהבוס בעבודה

Baboon

בבון בטאבון
חבר צוות
אוק׳ 11, 2024
927
187
1
Zuzin
5,586
אז אני עובד בחלקי בבית מזון, ורציתי להתאמן על הכנת הקפה שלי. לשם כך הייתי צריך חלב, כדי להקציף.
לא הרגשתי סופר טוב עם זה שאני מבזבז למעסיק כסף על חלב כדי להתאמן.

מדי פעם הייתי מנסה לתקן את זה בזה שפשוט הכנסתי כסף חזרה לקופה. חמש או עשר שקל, בוודאי יכסה את הכסף של הקרטון.

עוד חלק אצלי היה השעות. בעצם אנחנו מקבלים כסף לפי רבעי שעה. אז אם נכנסת ב12:00 והחתמת והחתמת יציאה ב13:01 אתה תקבל על שעה ורבע כסף.
זאת זכות במדינה מפותחת לשלם לעובדים ולא להחסיר, אבל במציאות אתה מקבל כסף על משהו שלא מגיע לך.

אי לכך, השתדלתי להתקרב ל13:00 בדוגמה הזאת ולא לחרוג מזה, אבל מצד שני גם לא להחתים ב12:46 כי אז הייתי מקבל כסף על שעה בדוגמה הזאת ולא על 45 דקות.
צריך לשאול האם זאת לא הגזמה פראית להתעסק בדברים כאלה. זה לא בהכרח ניפוח האגו, אלא יותר פחד שנובע מדת.

גם לי היו מחשבות כאלה במקום עבודה שעבדתי בו, לפעמים שהייתי מאחר הייתי נשאר אקסטרה זמן בשביל שהטיימר ירוץ ואני כביכול אעבוד את ה8 שעות (למרות שקבלתי גלובלי וזה לא משנה) גם שלא היתה עבודה.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר
אני גם ככה אבל לא מסיבות דתיות
לא עובר על גזל, פשוט לא יכול
אפילו קונה סרטים/סדרות ולא צופה פיראטי
וישלי הרגל ישן שלא לפתוח דברים בסופר לפני שעברתי בקופה ושילמץי כי כשהייתי קטן הייתי בטוח שזה גזל
או למשל בעבודה
אם אני רואה ששלחו לי טיפ אני מזדרז יותר ממשלוחים רגילים

קטע, אני משתדל לא לעשות גזל כבר איזה 5 שנים בערך, זה נובע בעיקר מענייני דת ומהרצון להיות אדם טוב, מפחד מקארמה רעה
בעבר לפני ה5 שנים האחרונות עשיתי מה שבא לי, הייתי רשע גדול

אז אני עובד בחלקי בבית מזון, ורציתי להתאמן על הכנת הקפה שלי. לשם כך הייתי צריך חלב, כדי להקציף.
לא הרגשתי סופר טוב עם זה שאני מבזבז למעסיק כסף על חלב כדי להתאמן.

מדי פעם הייתי מנסה לתקן את זה בזה שפשוט הכנסתי כסף חזרה לקופה. חמש או עשר שקל, בוודאי יכסה את הכסף של הקרטון.

עוד חלק אצלי היה השעות. בעצם אנחנו מקבלים כסף לפי רבעי שעה. אז אם נכנסת ב12:00 והחתמת והחתמת יציאה ב13:01 אתה תקבל על שעה ורבע כסף.
זאת זכות במדינה מפותחת לשלם לעובדים ולא להחסיר, אבל במציאות אתה מקבל כסף על משהו שלא מגיע לך.

אי לכך, השתדלתי להתקרב ל13:00 בדוגמה הזאת ולא לחרוג מזה, אבל מצד שני גם לא להחתים ב12:46 כי אז הייתי מקבל כסף על שעה בדוגמה הזאת ולא על 45 דקות.
צריך לשאול האם זאת לא הגזמה פראית להתעסק בדברים כאלה. זה לא בהכרח ניפוח האגו, אלא יותר פחד שנובע מדת.
אתה בריסטה?

אז אתה לא סתם עושה נס-ים... חחח הבנת? כאילו נס חחח xd

• חחח
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר