• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון דוח כספ 14.9.25

blackarch

steppe warrior
פרימיום
ספט׳ 7, 2026
920
139
1
Zuzin
2,515
מחקו אשכול על המתקפה של החותים של משתמש ותיק רק כי השתמש בדימוי של אונס כשאמר שהחותים אונסים את סעודיה. צריך להביא לכאן את גסי שאשכול שלו נמחק

משתמש שהשם שלו רפרנס לאחד הבכירים פתח אשכול ומגיב ולא קיבל באן.

נכה מסויימת מגיבה וחושבת שכנראה מחזירה למשתמשים שרמסו אותה.

הלראיזר ממשיך להתבכיין על הייטק.

אתמול רנולד התחרפן ודיבר שטויות שאותם ממשיך גם היום.

האתר לא נראה לי ישרוד. אני חושב שזה הימים האחרונים שלו.

• חחח
  • אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש, זורדו ו-מיניפאל
חחחח מה רנולד רשם

חחחח מה רנולד רשם

התחרפן סופית. נראה לי יגמור באברבנאל. תמיד לא היה מסוגל לנהל דיון ענייני אבל בזמן האחרון בכלל התחרפן לא מסוגל להבין מה רושמים לו. כנראה שילוב של ptsd ושטיפת מוח של הדת. או מפחד להגיע לגיהנום וחייב להסכים עם הכל או שהפך לזומבי בגלל חרא דתי שחזרו עליו כמה פעמים.

הוא צריך הפסקה מכספ ולראות איש מקצוע

התחרפן סופית. נראה לי יגמור באברבנאל. תמיד לא היה מסוגל לנהל דיון ענייני אבל בזמן האחרון בכלל התחרפן לא מסוגל להבין מה רושמים לו. כנראה שילוב של ptsd ושטיפת מוח של הדת. או מפחד להגיע לגיהנום וחייב להסכים עם הכל או שהפך לזומבי בגלל חרא דתי שחזרו עליו כמה פעמים.

חחחח

לול תראו מה כתוב בסוף בלשונית ''היסטוריה'' של הערך FXP בויקיפדיה אתם מתים

התגובה למעלה