מינט כבר הגיב באשכול אז אולי הגיב לעצמוזה מתחזה שחייו בזבל... מינט נראה לי
הגיוני, הזריקות הרזייה שהוא ניסה בעבר והכדורים הפסיכיאטרים שהוא נוטל אמורים לשבש לו את המוח ממה שכתוב באינטרנטמינט כבר הגיב באשכול אז אולי הגיב לעצמו
לא אני יגיי. אבל הייתי פותח משתמש כזה בשביל לרמוס אותך למה לא. כבר נרמסת וקיבלת התקפים כל הלילה לולהגיוני, הזריקות הרזייה שהוא ניסה בעבר והכדורים הפסיכיאטרים שהוא נוטל אמורים לשבש לו את המוח ממה שכתוב באינטרנט
שוב הסכיזופרניה מכה בך שאתה יכול לרמוס מישהו ולהזיז לו, אני פשוט חירבנתי בזמנו והתחשק לי לרמוס אותך ולהעביר את הזמןלא אני יגיי. אבל הייתי פותח משתמש כזה בשביל לרמוס אותך למה לא. כבר נרמסת וקיבלת התקפים כל הלילה לול
סליחה שפגעתי מנביסט... תהיה חזק ושתתגבר על האוסידי וההשלכות במהרהשוב הסכיזופרניה מכה בך שאתה יכול לרמוס מישהו ולהזיז לו, אני פשוט חירבנתי בזמנו והתחשק לי לרמוס אותך ולהעביר את הזמן
אגב למה אתה שם בתמונת פרופיל תמונה של אבא שלך? ככה אתה מבזה אותו? איפה הכיבוד אב ואם שכתוב בתורה?
מי יתן ותידרס בכיפור על ידי ערבי, אה בעצם אתה לא יוצא מהבית.. מוחעחע
פגעת בהורים שלך, מהם תבקש סליחה, תבקש מהם סליחה שאתה עושה להם בושות ושהבן שלהם עומרי יצא ילד כישלון, עני, שמן, מטופל פסיכיאטרית וכו' בזמן שכולם מצליחים ומשגשגיםסליחה שפגעתי מנביסט... תהיה חזק ושתתגבר על האוסידי וההשלכות במהרה
מי ייתן ויום אחד תפסיק לכתוב מגילות ותבין שאתה חסר מודעות... החלמה מהירה מהאוסידי וההימורים... גמר...תי על אמאשך חחחחחח תן כיף חבוב!!!!
נפגעת... הכל בסדר צרגע ותזמין וולט לפני כיפור תשב עם אמא כי אין לך אישה...פגעת בהורים שלך, מהם תבקש סליחה, תבקש מהם סליחה שאתה עושה להם בושות ושהבן שלהם עומרי יצא ילד כישלון, עני, שמן, מטופל פסיכיאטרית וכו' בזמן שכולם מצליחים ומשגשגים
לא ממני תבקש, תבקש מההורים..
לא יודע חבל שאתה בתול נגיעה שאתה מתמרמר על כך שאתה חי עם אמא.. נפגעת מנביסט הכל בסדר... תשב תרגע פתח תאפליקציה תזמין משלוח ב300 שקל מההכנסה של אמא- בעצם הפאסיבית שהיא לא של אמא שלך חחעומרי יוצא לדייט עם שרק ומתלהב אני צחוק בקול
שוב הסכיזופרניה מכה בך שאתה משליך וחושב שאני חי עם אמא כמו שאתה היית חי איתה שנים ותלוי בה כמו מסכן, שאתה חושב שאני בתול נגיעה כמוך בזמן שהזרמתי בנות וגם פתחתי על זה אשכול ב2023 כי התחשק לי לשתף.. שוב אתה חושב שכולם כושלים כמוך עם חיים בזבללא יודע חבל שאתה בתול נגיעה שאתה מתמרמר על כך שאתה חי עם אמא.. נפגעת מנביסט הכל בסדר... תשב תרגע פתח תאפליקציה תזמין משלוח ב300 שקל מההכנסה של אמא- בעצם הפאסיבית שהיא לא של אמא שלך חח
שב תנוח תהמר כי אלה החיים שלך![]()