למה שמישהי תרצה תחרא הזה כבר יכולה לדחוף מלפפון זה יהיה אותה הרגשהשישתמש ב extenders למה ניתוח איזה חולהנפש
למה שמישהי תרצה תחרא הזה כבר יכולה לדחוף מלפפון זה יהיה אותה הרגשהשישתמש ב extenders למה ניתוח איזה חולהנפש
מעקיצר הוא חוזר מדי פעם לפורום והיה ביף בינו ו "ילדי הנייט" לקפיראנאווי ואז הוא ירד מאדמין
אני אעלה סרטון שלו דקה
יש לי וידוי, יש לי 0 עניין במוזיקה שחורה, פשוט היו לי חברים משםיוטיוב מוכר בז'אנר ביקורות מוסיקה, היה אחד מאנשי המפתח בפורום מוזיקה שחורה
תחפש GOD בגריד
יש לי וידוי, יש לי 0 עניין במוזיקה שחורה, פשוט היו לי חברים משם
הצג את הקובץ המצורף 225
ניתוח להגדלת הפקלעךלמה שמישהי תרצה תחרא הזה כבר יכולה לדחוף מלפפון זה יהיה אותה הרגשה
מה זה המימ הזה על חתולשפיך?(כספ) נייט זה הבחור מהוורס הראשון ששיתפתי פה בסיפורו של בנסורי
הוא היה חלק מהקולקטיב כספ מוב
דרך אגב רפילו בדיסקורד טייפס מ 2017 את השיר הראשון שם הקדישו למימ של חתולשפיך
"sadcat",
@עמבהלה
:sadcat:מה זה המימ הזה על חתולשפיך?
ניתוח להגדלת הפקלעך
קשה, קשה
צריך לתת קצבה כספית ונכות מביטוח לאומי לאנשים עם איבר קטן.
וואו אחי. שמע, לא בורכתי במשהו גדול במיוחד. אני גם מפחד מאוד מהתגובות שלה. אולי לא ברמה שלא מרגישה אותי בכלל, אבל אפילו אם היא תרגיש זה בחיים לא יהיה אותו דבר כמו משהו שממלא את כל הכוס.
הילד נולד נכה בפינווואו אחי. שמע, לא בורכתי במשהו גדול במיוחד. אני גם מפחד מאוד מהתגובות שלה. אולי לא ברמה שלא מרגישה אותי בכלל, אבל אפילו אם היא תרגיש זה בחיים לא יהיה אותו דבר כמו משהו שממלא את כל הכוס.
אני בכנות לא יודע איך הוא יכול לקרוא לעצמו גבר ככה. אכזרי כמה שזה נשמע, זאת האמת. זה ברוטלי לגמרי.
אם אתה לא מזדיין עם שחורה ובא מעולם המטאל שווה לך לנסות לשמוע את פרדי גיבס העז החביביש לי וידוי, יש לי 0 עניין במוזיקה שחורה, פשוט היו לי חברים משם
הצג את הקובץ המצורף 225