אם היית גר בתל אביב היית הופך גם לזונזון שבור?ושאני לא גר בתל אביב
אם היית גר בתל אביב היית הופך גם לזונזון שבור?ושאני לא גר בתל אביב
אנשים בכניסה לסאונות לדעתי נבדקים והרוב לא יזדיינו עם מישהו בלי לשאול ולראות הוכחה לרקע רפואיאתה לא מפחד ממחלות מין?
יש מצב כי זה היה הרבה יותר נגישאם היית גר בתל אביב היית הופך גם לזונזון שבור?
מה יש לך סאונה של גייז שאתה הולך לשם? מה זה מקום מיועד או סתם מקום שהומואים השתלטו עליואנשים בכניסה לסאונות לדעתי נבדקים והרוב לא יזדיינו עם מישהו בלי לשאול ולראות הוכחה לרקע רפואי
חחחח אז למה אתה משחק אותה שהם מסריחים אם אתה אותו דבריש מצב כי זה היה הרבה יותר נגיש
זה מיועד לא הלכתי אף פעם אבל יש סאונות לגייז מיועדות ואפשר להזדיין חופשי שם כל עוד זה בהסכמה כמובן ויש ערבים כאלו מיועדים לדוביםמה יש לך סאונה של גייז שאתה הולך לשם? מה זה מקום מיועד או סתם מקום שהומואים השתלטו עליו
כי אני לא הם. וגם לא הייתי הופך לזונה בחיים. אולי רק למישהו שהולך כל יום לסאונה כדי שישברו לו תחורחחחח אז למה אתה משחק אותה שהם מסריחים אם אתה אותו דבר
איך מיועד מה יש שלט בכניסה שרשום סאונה לגייז?זה מיועד לא הלכתי אף פעם אבל יש סאונות לגייז מיועדות ואפשר להזדיין חופשי שם כל עוד זה בהסכמה כמובן ויש ערבים כאלו מיועדים לדובים
תחפש סאונה פארדייז בתל אביבאיך מיועד מה יש שלט בכניסה שרשום סאונה לגייז?
חחחחח איזה פסיכי ככה הומואים עושים כל היום אורגיות ?כי אני לא הם. וגם לא הייתי הופך לזונה בחיים. אולי רק למישהו שהולך כל יום לסאונה כדי שישברו לו תחור
יש כאלו שכן יש כאלו שלאחחחחח איזה פסיכי ככה הומואים עושים כל היום אורגיות ?
מה זה רשום שזה בית מלון שם, ואם בטעות מישהו בא עם הילד שלו מזמין לשם חדר בבואינג והילד הולך לג׳קוזי ולסאונה בטעותתחפש סאונה פארדייז בתל אביב
אל תדאג אני בטוח שההורים יעשו חיפוש על המקום לפנימה זה רשום שזה בית מלון שם, ואם בטעות מישהו בא עם הילד שלו מזמין לשם חדר בבואינג והילד הולך לג׳קוזי ולסאונה בטעות
איזה מפחיד