מוס, דניאל, יאמניה עשו עליה גאנג באנג
מוס, דניאל, יאמניה עשו עליה גאנג באנג
@Moo Phasea קיללתי את מאדוקה מלא
מאדוקה אונסת לי את הפנים ומשפריצה לי לתוך הגרוןמאדוקה בולעת שפיך
@Moo Phasea קיללתי את מאדוקה מלא
אנימתתתתתתתתתאני מת איך נרמסה בגנג בנג הגדול בהיסטוריה של כספ חחחחח הנכה שניסתה לריב עם כולם וניסתה לריב איתי בשביל יחס נדפקה חזק חחחחח
ברחה מכספ. לפעמים נכנסת להגיב תגובה ביום ממשתמש נכה. אפילו להחליף תמונת פרופיל לא ניסתה. הנכה לא תקבל ממני יותר יחס ולא תעביר את הזמן עם האובססיה המינית שלה אלי.
שתלך לרדת על פלוצ הנכה עם הלארפ של אחות דתיה והיא בפטיסטית חחחחח הנכה הסימפ לא קולט בכלל שהיא יורדת עליו. מי שמכיר את הסיפור שלו ואת מה שהיה כאן ב2023 יודע וכנראה לא מפסיק לצחוק מהסיטואציה והלארפ
הוא עבד שלה והיא לא מפסיקה לרדת עליו חחחחחחח
הייתי עושה זאת בשמחה אבל הבטחתי לעצמי לתשפז להימנע מפרובוקציות אז אני בשלום קר איתה
blackarch/יאמנה VS מאדוקה, עימות השנהאה מאדוקה חחחחח נעלמה אחרי שאמרתי שלא תקבל ממני יחס. חייבת יחס מיאמנה. רבה, אחרי זה מנסה לבכות שלא תריב יותר, שוב רבה ופונה למנהלים, אחרי זה מנסה לאיים, מנסה שוב לא לריב ואז שאני מגיב שלא אתן לה יחס היא נעלמת ומחכה שארגע.
שתלך להשיג יחס מגברים בטינדר ולבזבז שם את הזמן עדיף על הנכות של כספ
הייתי עושה זאת בשמחה אבל הבטחתי לעצמי לתשפז להימנע מפרובוקציות אז אני בשלום קר איתה
blackarch/יאמנה VS מאדוקה, עימות השנה
תאמר לה לבוא לאתר צריך בייט לסימפיםהיא תתקוף אותך בהפתעה הנכה. אל תבנה על הסכמים איתה
תאמר לה לבוא לאתר צריך בייט לסימפים
היא תסרב כמו קאמוי הסיני המסריח הזהתאמר לה לבוא לאתר צריך בייט לסימפים
תמסור להם שאני יורק עליהםהיא תסרב כמו קאמוי הסיני המסריח הזה