מוות לא פותר תבעיות של האדם הבעיות נוצרות בגלל הנפש המוזרה הזאת והנפש היא מעל המוות ומעל החיים ויש בנפש חידה מסובכת שמי שיצליח לפתור אותה יבין באמת מאיפה כל הבעיות שלו אבל הבעיה שזה כמעט בלתי אפשרי לפתרון
מוות לא פותר תבעיות של האדם הבעיות נוצרות בגלל הנפש המוזרה הזאת והנפש היא מעל המוות ומעל החיים ויש בנפש חידה מסובכת שמי שיצליח לפתור אותה יבין באמת מאיפה כל הבעיות שלו אבל הבעיה שזה כמעט בלתי אפשרי לפתרון
זה קליפותגם איינשטיין לא הצליח לפתור תחידה הזאת כי עובדה שהוא השריץ ומי שמשריץ רחוק מהפתרון כי הוא עוד תקוע בתאוות אלא אם כן הוא הבין אחר כך שזה היה מיותר
זה לא מחשבות של חולי נפשאז תאר לעצמך להתגלגל בתור חתולה, או גרוע מזה, להוולד במדינת עולם שלישי
אפילו שאני לא כ״כ בקטע של רוחניות, שיט מפחיד
מחשבות של חולי נפש.
@Baboon
התכוונתי לגלגוליםזה לא מחשבות של חולי נפש
אפילו כשאתה חולם בלילה אתה אשכרה חושב שאתה אמיתי למרות שאין לך גוף שמתפקד באמת, מה זה בדיוק אם לא הבעיה שדיברתי עליה?!?
אולי אתה להמשיך להיות קיים אחרי שתמות גם בלי גוף כי זה שזה קורה בחלום זאת הוכחה, בגלל זה רשמתי בכותרת שזה לא באמת להעלם המוות לא בטוח יעלים תאדם
גם זה שבתכלס האדם נוצר ככה כשלפני זה לא היו לו בכלל זכרונות והוא פשוט בא לפה עם תודעה זה גם סוג של שיט מוזרהתכוונתי לגלגולים
אף בן אדם נורמלי לא חושב על שיט כמו להתגלגל בחתול סיני
גם זה שבתכלס האדם נוצר ככה כשלפני זה לא היו לו בכלל זכרונות והוא פשוט בא לפה עם תודעה זה גם סוג של שיט מוזר
זה לא מחשבות של חולי נפש
אפילו כשאתה חולם בלילה אתה אשכרה חושב שאתה אמיתי למרות שאין לך גוף שמתפקד באמת, מה זה בדיוק אם לא הבעיה שדיברתי עליה?!?
אולי אתה להמשיך להיות קיים אחרי שתמות גם בלי גוף כי זה שזה קורה בחלום זאת הוכחה, בגלל זה רשמתי בכותרת שזה לא באמת להעלם המוות לא בטוח יעלים תאדם
חלום זה מודעות זה דברים שבאים מהתת מודע ואלה דברים שקשורים לנפשחלום זה חומר ודמיון לפי הרבה תפיסות
חלום זה מודעות זה דברים שבאים מהתת מודע ואלה דברים שקשורים לנפש
הפסיכה האסתטית אק״א sensitive soul אק״א נפש בהמית. החיוניות.תלוי איך מגדירים נפש ומה זה נפש
איך אתה מפרש חלומות? לדעתך זה רפלקציה של היומיומי?תלוי איך מגדירים נפש ומה זה נפש
למעשה רוב חלומות סתומים ועכורים, חזיונות תעתועים מה שנקרא. מצד שני יש חלומות שמושגים ברוח הקודש והם ליחידי הסגולה. האמונה בנבואה זה השישי ב-י״ג עיקרי אמונה הרמב״ם.לפי הקבלה נשמה מורכבת מ-5 רבדים ויש נפש, רוח, נשמה, חיה יחידה.
השישית זה נשמת אדם הראשון שהתפזרה. (זה פוגש אותי עם עלילת האנימה אינויאשה, אבן ארבע הנשמות, shikon no tama).
להבנתי כוחות הדמיון הבהמיים אלו קליפות נוגה.
יש את האמרה הידועה - אין מראים לו לאדם אלא מהרהורי ליבו.
אני תמיד מקשר את זה לתת מודע, אבל מי יודע.
על זאת נאמר - חלומות שווא ידברו.
יאאאאאאא גמאתה מכיר את SoulWords????הפסיכה האסתטית אק״א sensitive soul אק״א נפש בהמית. החיוניות.
דרך אגב קראת את על הנפש לאריסטו?
לפי הקבלה נשמה מורכבת מ-5 רבדים; נפש, רוח, נשמה, חיה יחידה.
השישית זה נשמת אדם הראשון שהתפזרה. (זה פוגש אותי עם עלילת האנימה אינויאשה, אבן ארבע הנשמות, shikon no tama).
להבנתי כוחות הדמיון האלו זה קליפות נוגה.
יש את האמרה הידועה - אין מראים לו לאדם אלא מהרהורי ליבו.
אני תמיד מקשר את זה לתת מודע, אבל מי יודע.
לפני כמה ימים ראיתי בחלום דמות שקישרתי למשתמש בפורום (סוגוי מלך המכולת). בחלום הזה הוא סוג של גאון, maniac genius. מן הסתם, זה מכיוון שהיה לי זיכרון עמום שלו בתת מודע. וזה לא משהו שצריך לחשוב עליו הרבה כדי להנדל אותו.
על זאת נאמר - חלומות שווא ידברו.
לא ממש שווא ידברו כשאתה חולם סיוטים שבאמת מסמלים אנשים ודברים שקרו במציאותלמעשה רוב חלומות סתומים ועכורים, חזיונות תעתועים מה שנקרא. מצד שני יש חלומות שמושגים ברוח הקודש והם ליחידי הסגולה. האמונה בנבואה זה השישי ב-י״ג עיקרי אמונה הרמב״ם.
הרמב"ם מכנה זאת עין השכל. כאן מדובר בהתעלות השכל המופשט מעל סופיות החומר, כאשר הכוח המדמה הופך לכלי קיבול של החכמה הנצחית.