• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון יש להעלם ויש להעלם באמת

ספט׳ 7, 2026
202
18
1
Zuzin
662
מוות לא פותר תבעיות של האדם הבעיות נוצרות בגלל הנפש המוזרה הזאת והנפש היא מעל המוות ומעל החיים ויש בנפש חידה מסובכת שמי שיצליח לפתור אותה יבין באמת מאיפה כל הבעיות שלו אבל הבעיה שזה כמעט בלתי אפשרי לפתרון

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר
מוות לא פותר תבעיות של האדם הבעיות נוצרות בגלל הנפש המוזרה הזאת והנפש היא מעל המוות ומעל החיים ויש בנפש חידה מסובכת שמי שיצליח לפתור אותה יבין באמת מאיפה כל הבעיות שלו אבל הבעיה שזה כמעט בלתי אפשרי לפתרון
גם איינשטיין לא הצליח לפתור תחידה הזאת כי עובדה שהוא השריץ ומי שמשריץ רחוק מהפתרון כי הוא עוד תקוע בתאוות אלא אם כן הוא הבין אחר כך שזה היה מיותר
זה קליפות :(

• אהבתי
אז תאר לעצמך להתגלגל בתור חתולה, או גרוע מזה, להוולד במדינת עולם שלישי

אפילו שאני לא כ״כ בקטע של רוחניות, שיט מפחיד

מחשבות של חולי נפש.
@Baboon

• אהבתי
אז תאר לעצמך להתגלגל בתור חתולה, או גרוע מזה, להוולד במדינת עולם שלישי

אפילו שאני לא כ״כ בקטע של רוחניות, שיט מפחיד

מחשבות של חולי נפש.
@Baboon
זה לא מחשבות של חולי נפש
אפילו כשאתה חולם בלילה אתה אשכרה חושב שאתה אמיתי למרות שאין לך גוף שמתפקד באמת, מה זה בדיוק אם לא הבעיה שדיברתי עליה?!?

אולי אתה להמשיך להיות קיים אחרי שתמות גם בלי גוף כי זה שזה קורה בחלום זאת הוכחה, בגלל זה רשמתי בכותרת שזה לא באמת להעלם המוות לא בטוח יעלים תאדם

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: אללה הוא עכבר ו-איש
זה לא מחשבות של חולי נפש
אפילו כשאתה חולם בלילה אתה אשכרה חושב שאתה אמיתי למרות שאין לך גוף שמתפקד באמת, מה זה בדיוק אם לא הבעיה שדיברתי עליה?!?

אולי אתה להמשיך להיות קיים אחרי שתמות גם בלי גוף כי זה שזה קורה בחלום זאת הוכחה, בגלל זה רשמתי בכותרת שזה לא באמת להעלם המוות לא בטוח יעלים תאדם
התכוונתי לגלגולים

אף בן אדם נורמלי לא חושב על שיט כמו להתגלגל בחתול סיני

• אהבתי
התכוונתי לגלגולים

אף בן אדם נורמלי לא חושב על שיט כמו להתגלגל בחתול סיני
גם זה שבתכלס האדם נוצר ככה כשלפני זה לא היו לו בכלל זכרונות והוא פשוט בא לפה עם תודעה זה גם סוג של שיט מוזר

• אהבתי
  • אהבתי
זה לא מחשבות של חולי נפש

חלום זה חומר ודמיון לפי הרבה תפיסות

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
לפי הקבלה נשמה מורכבת מ-5 רבדים; נפש, רוח, נשמה, חיה יחידה.

השישית זה נשמת אדם הראשון שהתפזרה. (זה פוגש אותי עם עלילת האנימה אינויאשה, אבן ארבע הנשמות, shikon no tama).

להבנתי כוחות הדמיון האלו זה קליפות נוגה.

יש את האמרה הידועה - אין מראים לו לאדם אלא מהרהורי ליבו.

אני תמיד מקשר את זה לתת מודע, אבל מי יודע.

לפני כמה ימים ראיתי בחלום דמות שקישרתי למשתמש בפורום (סוגוי מלך המכולת). בחלום הזה הוא סוג של גאון, maniac genius. מן הסתם, זה מכיוון שהיה לי זיכרון עמום שלו בתת מודע. וזה לא משהו שצריך לחשוב עליו הרבה כדי להנדל אותו.

על זאת נאמר - חלומות שווא ידברו.

נערך לאחרונה:
לפי הקבלה נשמה מורכבת מ-5 רבדים ויש נפש, רוח, נשמה, חיה יחידה.

השישית זה נשמת אדם הראשון שהתפזרה. (זה פוגש אותי עם עלילת האנימה אינויאשה, אבן ארבע הנשמות, shikon no tama).

להבנתי כוחות הדמיון הבהמיים אלו קליפות נוגה.

למעשה רוב חלומות סתומים ועכורים, חזיונות תעתועים מה שנקרא. מצד שני יש חלומות שמושגים ברוח הקודש והם ליחידי הסגולה. האמונה בנבואה זה השישי ב-י״ג עיקרי אמונה הרמב״ם.
הרמב"ם מכנה זאת עין השכל. כאן מדובר בהתעלות השכל המופשט מעל סופיות החומר, כאשר הכוח המדמה הופך לכלי קיבול של החכמה הנצחית.

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
לפי הקבלה נשמה מורכבת מ-5 רבדים; נפש, רוח, נשמה, חיה יחידה.

להבנתי כוחות הדמיון האלו זה קליפות נוגה.

לפני כמה ימים ראיתי בחלום דמות שקישרתי למשתמש בפורום (סוגוי מלך המכולת). בחלום הזה הוא סוג של גאון, maniac genius. מן הסתם, זה מכיוון שהיה לי זיכרון עמום שלו בתת מודע. וזה לא משהו שצריך לחשוב עליו הרבה כדי להנדל אותו.

למעשה רוב חלומות סתומים ועכורים, חזיונות תעתועים מה שנקרא. מצד שני יש חלומות שמושגים ברוח הקודש והם ליחידי הסגולה. האמונה בנבואה זה השישי ב-י״ג עיקרי אמונה הרמב״ם.
הרמב"ם מכנה זאת עין השכל. כאן מדובר בהתעלות השכל המופשט מעל סופיות החומר, כאשר הכוח המדמה הופך לכלי קיבול של החכמה הנצחית.
לא ממש שווא ידברו כשאתה חולם סיוטים שבאמת מסמלים אנשים ודברים שקרו במציאות 😭😭😭😭😭

• Praying