• עברנו לשרת ייעודי עוד יותר יקר ממה שהיה עם מהירות אינטרנט גבוהה.

עמד לו יש מחר מבחן באת"מ 140 עמודים של חומר פתוח מוכנים לכוחותינו תענוג

אחי החיים קצרים. .. לא מבין את כל הטמבלים האלה שמבזבזים את חייהם על לימודים של דבילים באקדמיה הארורה במקום ללמוד תורה ולעשות עם עצמך משהו מועיל לאנושות.

אחי החיים קצרים. .. לא מבין את כל הטמבלים האלה שמבזבזים את חייהם על לימודים של דבילים באקדמיה הארורה במקום ללמוד תורה ולעשות עם עצמך משהו מועיל לאנושות.
מאוחר מדי אני עמוק מדי בחרא אין דרך חזרה ממ

מאוחר מדי אני עמוק מדי בחרא אין דרך חזרה ממ
אתה תמיד יכול לחזור בתשובה אל תתן לקליפות לכלוא אותך ברעל הזה. תתחיל עם קריאת שמע. לאט לאט תקיף את עצמך באור המלאכים ותבטל את המזיקים מעליך.

אתה תמיד יכול לחזור בתשובה אל תתן לקליפות לכלוא אותך ברעל הזה. תתחיל עם קריאת שמע. לאט לאט תקיף את עצמך באור המלאכים ותבטל את המזיקים מעליך.
אפשר גם ללמוד לימודי חול מה רע

למה צוטטת אותי ותוכן ההודעה לא מתייחסת למה שכתבתי
פעם אחרונה שזה קורה זורדו

למה צוטטת אותי ותוכן ההודעה לא מתייחסת למה שכתבתי
פעם אחרונה שזה קורה זורדו
לא יודע מה זה תאיזם חירטוטיזם אמרתי לך כבר בעבר יש רק שתי אופציות בבריאה של הקדוש ברוך הוא. או יהודי, או גוי.

• אמנון
סימוני אימוג׳י: איש
לא יודע מה זה תאיזם חירטוטיזם אמרתי לך כבר בעבר יש רק שתי אופציות בבריאה של הקדוש ברוך הוא. או יהודי, או גוי.
אתה לא ההוא שהיה מפרסם אשכולות של מסיבות גייז בכספ וצוחק על הדת?

אז התבלבלתי
זכור לי שזורדו היה מי שמתנגד לדת
לא מכיר את האורי הזה
זורדו היה מי שבעד הדת. הori הזה גירש את כל הדתיים מהפורום כדי להפוך את הפורום לאתר של כפירה וזימה וזו התוצאה הפורום שלהם נכחד.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
אי אפשר. קודם תגיע לרמה של הרמב''ם. אחר כך תעסוק בענייני העולם הזה. אתה לא יכול גם להיות כופר וגם להתנהג כמו כופר.
גישה טהרנית מדי, לא? אתה מביא למשל את הרמב״ם קודם ואז אתה טוען לכפירה, תקרא מה יש לו לומר בנידון
אתה גוזר על עצמך פרישות מחיי העולם הזה
בפירוש הוא היה משיג על זה, זאת לא דרך האמצע
זכותך לחשוב ככה אבל למה להקשות סתם

גישה טהרנית מדי, לא? אתה מביא למשל את הרמב״ם קודם ואז אתה טוען לכפירה, תקרא מה יש לו לומר בנידון
אתה גוזר על עצמך פרישות מחיי העולם הזה
בפירוש הוא היה משיג על זה, זאת לא דרך האמצע
זכותך לחשוב ככה אבל למה להקשות סתם
מה יש להקשות. אנחנו נועדנו לחיות כמו בבני ברק. תרצה או לא. כל הדמיונות של עולם השקר לא מעניינים אותי ממילא גם מבחינה דתית וגם מבחינה פילוסופית שכלתנית.