שתעבור לתפוזהיא אחראית לרוב הפעילות בכספ. בעיה אם המטרה שכספ ימות
שתעבור לתפוזהיא אחראית לרוב הפעילות בכספ. בעיה אם המטרה שכספ ימות
אז בואו נזייף כולנו מעבר המוני לתפוז ואז בשקט בשקט נחזור לפהשתעבור לתפוז
נלך להטריל בומרים. אני חשבתי פעם משהו על רוטר להטריל שם בומרים ביביסטיםאז בואו נזייף כולנו מעבר המוני לתפוז ואז בשקט בשקט נחזור לפה
תאמת שזה יכול להיות קורע בלי קשראז בואו נזייף כולנו מעבר המוני לתפוז ואז בשקט בשקט נחזור לפה
מתאים לה. יש לה daddy issues חחח אולי זה והלארפים מה שגורם לה לא לעבור לכאן. אבל אם לא תקבל יחס היא תגיעשתעבור לתפוז
שם זה טריטוריית grandpa issuesמתאים לה. יש לה daddy issues חחח אולי זה והלארפים מה שגורם לה לא לעבור לכאן. אבל אם לא תקבל יחס היא תגיע
אל תפעיל עליה בושה ולחץ חברתי, שלא תבוא לפה מהדמות שלה. תשאיר אותה בבית אבות, היא רוצה להיות מטפלת אחרי הכל.נעלבה שכתבתי שהיא נשארה עם הזקנים חחחח
אל תפעיל עליה בושה ולחץ חברתי, שלא תבוא לפה מהדמות שלה. תשאיר אותה בבית אבות, היא רוצה להיות מטפלת אחרי הכל.
תשאיר אותה שם והיא תבריח את כל מי שיחזור, זה כמו להשאיר בואש בחדר שאתה רוצה לרוקן, אין סיבה להוציא אותו.אני רוצה לנקום בכספ ולגרום לו למות סופית
זה מה שאמרתי לפני יומייםאני רוצה לנקום בכספ ולגרום לו למות סופית
כוסעממק אכלת תראשתשאיר אותה שם והיא תבריח את כל מי שיחזור, זה כמו להשאיר בואש בחדר שאתה רוצה לרוקן, אין סיבה להוציא אותו.
אם היא תבוא לכאן זורדו יספים אותה בפורנו
אני לא מספים אף אחד אני עושה תיקוני ניצוצות דקדושה ומעלה את הנשמות מתוך הקליפהזורדו שומר על כולנו
מהשתגיד מתוקאני לא מספים אף אחד אני עושה תיקוני ניצוצות דקדושה ומעלה את הנשמות מתוך הקליפה