דיון מאדוקה הזונה מתעצבנת שאני עונה לכולם ולא לה וקוראת למנהלים על ספאם באשכול שכולו גזענות אחרי שמאבדת את זה

לא ניסית פעם אחת לזרום איתה מרוב שנמאס לך מההטרדות שלה ואז היא התנהגה כאילו היא עלתה עליך? איזה מביכה

כן. חפרה לי חודש שאראה אותה במיני וסירבתי. אחרי זה בפרטי כתבה לי "יאמנה רוצה לראות אותי במיני" אז אמרתי לה טוב תביאי כי חפרה על זה חודש. ואז מתלהבת "חחחחחחחח יאמנה נפל" כמו נכה. אתמול פתחה על זה אשכול. כמה פאטתי. אז החזרתי לה עם עשרות אשכולות והודעות עלי והצעות שקיבלתי ממנה

גם שאני מרחם עליה ומנסה לא לרמוס אותה ומנסה להסתדר איתה לא לריב היא מתחרפנת וחייבת את היחס ממני ותוקעת סכין בגב. חולת נפש

י
כן. חפרה לי חודש שאראה אותה במיני וסירבתי. אחרי זה בפרטי כתבה לי "יאמנה רוצה לראות אותי במיני" אז אמרתי לה טוב תביאי כי חפרה על זה חודש. ואז מתלהבת "חחחחחחחח יאמנה נפל" כמו נכה. אתמול פתחה על זה אשכול. כמה פאטתי. אז החזרתי לה עם עשרות אשכולות והודעות עלי והצעות שקיבלתי ממנה
יצאת ילד עשתה לך טיזינג אחושרמוטה עוד לא קלטת שהיא זונת צומי עומד לה הטוטה כשאתה מדבר איתה

י

יצאת ילד עשתה לך טיזינג אחושרמוטה עוד לא קלטת שהיא זונת צומי עומד לה הטוטה כשאתה מדבר איתה

לא חושב. היא ממש התחננה וכל הזמן דחיתי אותה. אני לא ילד. היא נכת כספ שהייתה אובססיבית אלי ושלחה לי הצעות מיניות. כל פעם ירדתי עליה והיא חפרה לי שהיא כוסית. פעם גם פתחה משתמש שכל הגברים חרא ושבחיים לא אחווה זוגיות אמיתית רק סקס, ושהיא כוסית ואשפזו אותה במוסד פסיכיאטרי בגלל גברים כמוני.

היא כל כך חפרה שאמרתי שאגמור עם הפיגור הזה. לא באמת ציפיתי שתשלח בגלל שאני הייתי מאוד שיפוטי כלפי נשים ועם טעם גבוה

לא חושב. היא ממש התחננה וכל הזמן דחיתי אותה. אני לא ילד. היא נכת כספ שהייתה אובססיבית אלי ושלחה לי הצעות מיניות. כל פעם ירדתי עליה והיא חפרה לי שהיא כוסית. פעם גם פתחה משתמש שכל הגברים חרא ושבחיים לא אחווה זוגיות אמיתית רק סקס, ושהיא כוסית ואשפזו אותה במוסד פסיכיאטרי בגלל גברים כמוני.

היא כל כך חפרה שאמרתי שאגמור עם הפיגור הזה. לא באמת ציפיתי שתשלח בגלל שאני הייתי מאוד שיפוטי כלפי נשים ועם טעם גבוה
יש מצב מאדוקה עברה לכאן? lol

היא עד כדי כך נואשת לצומי שרק לשמוע שמזכירים את השם שלה גם לא בקטע רומנטי יגרום לה לגמור רחמנא ליצלן

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: blackarch
כוסעמבה יש לי בחילה אכלתי המבורגר רובן ב"צ'יט" אחרי תקופה ארוכה שחייתי כמו נזיר אני גם ב nofap strike עכשיו אני לא אוהב את הביטוי אבל למען האמת נכנסתי ל nofap כי חזרתי להביא ביד לפני שלושה חודשים אחרי הרבה זמן שהתנזרתי משז"ל, והייתי עושה את זה דרך קבע עד לפני חודש
לא מבין אנשים שנמנעים מלאונן
זה הוכח כבריא

פורנו לא הכי בריא מנטלית בלשון המעטה
פורנו לא אבל אתה לא חייב לאונן עם פורנו יש את הדמיון בשביל זה
כבר כמה פעמים שהשתמשתי בו כדי לפנטז על אנשים שאני מכיר במציאות

פורנו לא אבל אתה לא חייב לאונן עם פורנו יש את הדמיון בשביל זה
כבר כמה פעמים שהשתמשתי בו כדי לפנטז על אנשים שאני מכיר במציאות
הקטע דלרוב זה בא ביחד היום

הייתי חזק בדת בגיל ההתבגרות אז יש לי חסך אוננות

אני דתל"ש בכלל

אתה תפוחי זהב?
אני יודע שאוננות לא בדיוק אסורה בדת. זה יותר רעיונות קבליים. הבעיה זה ההתמכרות למין ולהפוך את זה לכל החיים שלך במקום לעסוק בחוכמה. לפחות לפי רעיונות של ימי הביניים. לפעמים עדיף לטפל בצורך כדי להשתיק אותו כי העיסוק בזה גם יכול לפגוע בנפש או לעיסוק מוגזם בזה