למה אתה תומך נלהבקצת התחלשתי ברצון שלי להטיף למרות שמעולם לא הייתי מטיף. אבל תומך נלהב מן הסתם
מה זה משנה אם אוכלים חיות
למה אתה תומך נלהבקצת התחלשתי ברצון שלי להטיף למרות שמעולם לא הייתי מטיף. אבל תומך נלהב מן הסתם
בסוף זאת תעשייה שעובדת על ביקוש והיצע. תוריד את הביקוש למוצרים מהחי ותעלה את הביקוש למוצרים או תחליפים מהצומח ויהיה לך שינוי בשוק. גם בטווח הקצר, ואני גם אופטימי מאוד שבטווח הארוך עם ייצור מסיבי של מזון מתורבת. מעבר להשפעה שלך כיחיד שלאורך שנים מצילה אלפי בעלי חיים מגיהנום וסבל מיום לידתם עד יום שחיטתם.למה אתה תומך נלהב
מה זה משנה אם אוכלים חיות
היה לנו אפיליסט בשם שמוליק בשלהי 2018 בFXPבסוף זאת תעשייה שעובדת על ביקוש והיצע. תוריד את הביקוש למוצרים מהחי ותעלה את הביקוש למוצרים או תחליפים מהצומח ויהיה לך שינוי בשוק. גם בטווח הקצר, ואני גם אופטימי מאוד שבטווח הארוך עם ייצור מסיבי של מזון מתורבת. מעבר להשפעה שלך כיחיד שלאורך שנים מצילה אלפי בעלי חיים מגיהנום וסבל מיום לידתם עד יום שחיטתם.
שמעתי עליו. הייתי איתו גם בקבוצת ווטסאפ של אנטי נטליסטים טבעונים ממזמן. אבל לא הכרתי אותו. בכל אופן זו גישה אחרת. פעם הייתי אנטינטליסט. היום רואה את הדברים אחרת.היה לנו אפיליסט בשם שמוליק בשלהי 2018 בFXP
הוא התאבד
גם אני הייתי אנטינטליסטשמעתי עליו. הייתי איתו גם בקבוצת ווטסאפ של אנטי נטליסטים טבעונים ממזמן. אבל לא הכרתי אותו. בכל אופן זו גישה אחרת. פעם הייתי אנטינטליסט. היום רואה את הדברים אחרת.
הוא גם היה תלמיד לפילוסופיה אצל הרב מיכי חחח, מהראשונים שראיתי שדיברו עליוהיה לנו אפיליסט בשם שמוליק בשלהי 2018 בFXP
הוא התאבד
חחחח לגמרי, אבל אתה משאיר את רוב החייזרים ביקום שהם בטח גם sentientsגם אני הייתי אנטינטליסט
לי הייתה מחשבה מטורפת ת'אמת, ממש יותר גרוע מנבל של הוליווד
במקום להרוג את כולם כמו מטומטמים רק כדי שאבולוציה תקרה שוב, לחכות שהטכנולוגיה תתפתח ואז איתה להשמיד הרמטית את כדור הארץ וכל סיכוי לחיים לפחות סביב כדור הארץ
סתם להרוג את כולנו ולאתחל את ההיסטוריה זה חסר טעם כי גלגל הסבל מתגבר ככל שהזמן פרימיטיבי יותר
אני עדיין במקום מסוים אנטי נטליסט ומעדיף מוות ניטרלי על פני הנאה וסבלחחחח לגמרי, אבל אתה משאיר את רוב החייזרים ביקום שהם בטח גם sentients
בכל אופן הרציונל שאז שכנע אותי היה המשוואה שלצמצום סבל יש ערך גדול יותר מאפשור הנאה, ושמניעת הולדת היא פעולה ניטרלית לעומת הולדה שכרוכה בסיכון. סוג של שנאת סיכון. אבל זאת נקודת מבט פסימית שאין לה הסבר מעמיק מדי. למה לתת משקל גדול יותר לצמצום סבל מאשר הגברת הנאה? אין תשובה משכנעת. בסוף רוב האנשים אגב רוצים לחיות. לא רק בגלל לחץ חברתי. כי זה טמוע בנו. היו לי הסברים על זה שלא צריך להתחשב בintrinsic value ורצונות כי זה משול לאלכוהוליסט שמכור לאלכוהול שלו, אבל לא, זאת רק נקודת מבט פסימית ולא מבוססת.
תשמע בסוף זה philosophy wanking. לאף אחד מאיתנו אין כפתור להשמדת היקום. פשוט נהנה מהיופי שיש בעולם וכשנזדקן נמות בשיבה טובהאני עדיין במקום מסוים אנטי נטליסט ומעדיף מוות ניטרלי על פני הנאה וסבל
אבל היקום לא שואל את דעתי, וזה פשוט מפחיד המחשבה של למחוק את כלל התודעה לעולמי עד למרות שזה לא אפשרי כי פשוט האבולוציה תגרום לזה שמסכן חדש יוולד
אז עד שלא נמחק את המציאות עצמה או מה שמאפשר בה את זה אין פיתרון
ממש סרט אימה קוסמי
אני קורא להוגה של זה דוד בן עטר בתרגום לעבריתחחחח לגמרי, אבל אתה משאיר את רוב החייזרים ביקום שהם בטח גם sentients
בכל אופן הרציונל שאז שכנע אותי היה המשוואה שלצמצום סבל יש ערך גדול יותר מאפשור הנאה, ושמניעת הולדה היא פעולה ניטרלית לעומת הולדה שכרוכה בסיכון. סוג של שנאת סיכון. אבל זאת נקודת מבט פסימית שאין לה הסבר מעמיק מדי. למה לתת משקל גדול יותר לצמצום סבל מאשר הגברת הנאה? אין תשובה משכנעת. בסוף רוב האנשים אגב רוצים לחיות. לא רק בגלל לחץ חברתי. כי זה טמוע בנו. היו לי הסברים על זה שלא צריך להתחשב בintrinsic value ורצונות כי זה משול לאלכוהוליסט שמכור לאלכוהול שלו, אבל לא, זאת רק נקודת מבט פסימית ולא מבוססת.
צריך לשאול כמה באמת החיות בתעשיה סובלותתשמע בסוף זה philosophy wanking. לאף אחד מאיתנו אין כפתור להשמדת היקום. פשוט נהנה מהיופי שיש בעולם וכשנזדקן נמות בשיבה טובה
לא פגשתי בFXP אף פעם אנטי נטליסט שהוא לא גיי חנון עם בעיותמעניין. קראת חומרים שלו?
אגב פייטן היה אנטי נטליסט חזק בכספ
לא חחחמעניין. קראת חומרים שלו?
אגב פייטן היה אנטי נטליסט חזק בכספ
זה הזה עם התמונת אנימה לא? בפרופיללא חחח
פייטן באמת היה משתמש בעל דעות חזקות לכיב הרבה נושאים
טען שמי שאין לו ירושה שמנה שלא יוליד ילדים
הן sentiens. ליונקים ועופות יש מערכת עצבים כמו שלנו עם יכולת לחוש סבל נפשי, לבכות, לחוות סטרס, עצב והכל.צריך לשאול כמה באמת החיות בתעשיה סובלות
הרי לנו יש שכל מפותח ורוב הכאב הוא בנפש כולל פיזי
אולי אנחנו מגזימים בתפיסה שלנו את הסבל שלהם
הרבה מהסבל הפיזי הוא נפשיהן sentiens. ליונקים ועופות יש מערכת עצבים כמו שלנו עם יכולת לחוש סבל נפשי, לבכות, לחוות סטרס, עצב והכל.
על חרקים אפשר ואולי במידה פחותה גם דגים לנהל דיבייט על רמת היכולת שלהם לחוות סבל. סבל נפשי לעומת תגובה אוטומטית נטולת תחושה כמו של צמחים.