• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון מה האלגוריתם גרפים האהוב עליכם

הייתי אמור לעשות את המסלול הזה גם, היה לי סכם 91.5 משהו כזה וזה לא הספיק למדמ"ח שבזמנו היה 92, בסוך התקבלתי על בסיס מקום פנוי

אתה הולך על זה מטעמים פרקטיים או שבאמת רוצה ללמוד מתמטיקה ברמות האלה?
אני בחרתי בזה בעיקר פור דה לוב אוף דה גיים, מתמטיקה נשמעת מעניינת ברמות
כעיקרון רציתי ללמוד במקור משהו אחר בכלל...

קראתי את התגובה הזאת וזה קשור במשותף למסלול הדו חוגי בפקולטה עש טאוב - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=21887282

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam ו-סוגוי

קראתי את התגובה הזאת וזה קשור המשותף בפקולטה עש טאוב - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=21887282
נשמע טוב, אם זה באמת מה שאתה רוצה אתה מאוד תהנה

הפקולטה למתמטיקה בטכניון גם מאוד אינטימית, יש להם ערבי גיבוש ומועדון חמוד כזה והרבה חנונים מכל הסוגים והגוונים

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש ו-ManOfSpam
נשמע טוב, אם זה באמת מה שאתה רוצה אתה מאוד תהנה

הפקולטה למתמטיקה בטכניון גם מאוד אינטימית, יש להם ערבי גיבוש ומועדון חמוד כזה והרבה חנונים מכל הסוגים והגוונים
אז רק מדמח סדיסטים חארות מאמי?

קראתי את התגובה הזאת וזה קשור במשותף למסלול הדו חוגי בפקולטה עש טאוב - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=21887282
מתמטיקב זה באמת מעניין ברמות אבל באיזשהו שלב אתה קצת ממצה
עשית בשכל שאיזנת עם מדמח לדעתי

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
מתמטיקב זה באמת מעניין ברמות אבל באיזשהו שלב אתה קצת ממצה
עשית בשכל שאיזנת עם מדמח לדעתי
מתמטיקה למתמטיקאים זה שונה, זה מרגיד בערך כאילו כל התואר הוא אינפי 1מ' עם צנזור/מתק"א, רק שהם לוקחים אפילו עוד אקסטרה צעד כדי לנסות להבין הכל אינטואיטיבית וללמוד מודלים הכי מתקדמים שאפשר, אפילו בקורסי יסוד

גם הקורסים שם מותאמים אישית לפי גחמות של מרצים שמשקיעים ומתאמצים להכניס כל מה שנראה להם מעניין

נכשלתי בקורס דל מבוא לתורת החבורות של הפקולטה, היה שם שיעור שפשוט שיחקו בו בצעצועי סימטריה ודיברו על הפילוסופיה של מה זה סימטריה ולמה חשוב ללמוד את זה, שיט מטורף

• וואו
מתמטיקה למתמטיקאים זה שונה, זה מרגיד בערך כאילו כל התואר הוא אינפי 1מ' עם צנזור/מתק"א, רק שהם לוקחים אפילו עוד אקסטרה צעד כדי לנסות להבין הכל אינטואיטיבית וללמוד מודלים הכי מתקדמים שאפשר, אפילו בקורסי יסוד

גם הקורסים שם מותאמים אישית לפי גחמות של מרצים שמשקיעים ומתאמצים להכניס כל מה שנראה להם מעניין

נכשלתי בקורס דל מבוא לתורת החבורות של הפקולטה, היה שם שיעור שפשוט שיחקו בו בצעצועי סימטריה ודיברו על הפילוסופיה של מה זה סימטריה ולמה חשוב ללמוד את זה, שיט מטורף

כתוב שם בהודעה ששלחתי על מדמח מתמטיקה , להבדיל ממתמט' עם מדמח (ד"א הוא מזכיר את המסלול ואומר שיש חפיפה גדולה), אממה זה לא אותו הדבר, אצלי זה חד-חוגי, ואילו במסלול מצוינות זה עומס סמסטיריאלי גדול בהרבה, לא סתם מעניקים שם תעודת בוגר כפול.. ואפילו במסלול למוסמך, חסרים קורסים כגון מתק"א (לפי הקטלוג הנוכחי כשבדקתי זה לא נמצא בסילבוס הארבע שנתי)
אבל כן אחוז הקורסי חובה במדמח גדל ביחס למסלול הרגיל מן הסתם,
בארבע שנתי היקף הנקז מוכפל ב 1.3 ( עכשיו בדקתי והשוותי), ויש שם עוד קורסי מדמח תיאורטית כגון תורת החישוביות וקומפילציה, אבל זה מיותר ועדיף להמשיך את זה דרך קורסי בחירה וזהו

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: סוגוי
עץ הערער

• אהבתי