• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר

כאב בדת ואמונה מזמור תודה לה' ייתברך

נע, פפה אנון כתב בכספ גם על דברים פליליים פרידריך עשה. הוא סתם נראה לי עמוק בלור נכים. קצת טלפון שבור שם אבל בכללי נכון.
זה היה תבור_גרמני / SexAddict או משהו

זה היה תבור_גרמני / SexAddict או משהו
כן, הנמיך פרופיל והעלים עקבות אחרי ה7/10 ובצדק עם ההיסטוריה הנכה שהייתה לו.
נראה לי הוא היה הכי נורמטיבי נפשית בחבורה של פלוצ והיחיד שבאמת נעלם ככל הנראה.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
כן, הנמיך פרופיל והעלים עקבות אחרי ה7/10 ובצדק עם ההיסטוריה הנכה שהייתה לו.
נראה לי הוא היה הכי נורמטיבי נפשית בחבורה של פלוצ והיחיד שבאמת נעלם ככל הנראה.
מעניין
היו זמנים שלו וקיאנו השמוק סימפינג לראדיוהד גירל עכשיו כאילו כל הדמויות מצאו חיים

מעניין
היו זמנים שלו וקיאנו השמוק סימפינג לראדיוהד גירל עכשיו כאילו כל הדמויות מצאו חיים
וטרן אומר שקיאנו עדיין מסתובב בפורום אוהדים בחו"ל אבל אולי זו אגדה אורבנית, כמו ביגפוט

היא שלחה לקיאנו ניוד שלה. הייתי צריך להיות בתקופה שלהם הייתי מעצבן את מיניבל והנכים עם הזונות צומי ומנצח את קיאנו ופרידריך חחחחח

SexAddict הלא הוא פרידריך הנאצי

הוא לא פלרטט איתה רק? לא יותר מדי חפרתי במקרה הזה. מה שכן היא נכה מדי להיות סימפתית שלה עם מניפולציות פשוטות אפשר להפוך אותה לאובססיבית. זה הסוג אישיות הכי נכה שאתה יכול לקבל חחחחח

אולי אחפש אותה וננסה להחזיר אותה לכאן. סיפקה הרבה פרטים אם זה לא טרול שלקח תמונות מאתר פורנו וגנב זהות. כי היו איתה הרבה דברים מוזרים

היא שלחה לקיאנו ניוד שלה. הייתי צריך להיות בתקופה שלהם הייתי מעצבן את מיניבל והנכים עם הזונות צומי ומנצח את קיאנו ופרידריך חחחחח
אני לא קונה את זה שלא היית, אתה חלק מה hive mind של פלוצ 100 אחוז

אני לא קונה את זה שלא היית, אתה חלק מה hive mind של פלוצ

התחלתי לחקור את זה לפני 3 חודשים בערך. לפני חודש הגעתי לכל האשכולות הישנים כאן גם כאלה שנמחקו ועל מקורות נוספים וגיליתי את רוב התמונה של מה שהיה כאן

אווה פיפ הילדת פנימייה הזונה
התחלתי לחקור את זה לפני 3 חודשים בערך. לפני חודש הגעתי לכל האשכולות הישנים כאן גם כאלה שנמחקו ועל מקורות נוספים וגיליתי את רוב התמונה של מה שהיה כאן

אם כך אז יש לי יותר מדי שאלות בשבילך