• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון מי פה לוקח חלק בחבורת השחמט המחתרתית של הטכניון?

הפעם האחרונה שהייתי בטכניון זה היה כדי לשחק מג׳יק דה גאדרינג

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: סוגוי ו-איש
ספורט למוח של חנונים
חחח עכשיוווווו בוכההההה המשטרא וגם המיקוד צמרת מעשנים סיגריות אלטרוניות בסתר עוד שבועיים בערך חוזר לקבל בתחתתת מהמורים בה הטכניון.. תנועת המחתרות של מעפילי השחמט מאדים בדרך.. מגורים באיזור יוקרתי במיוחד מעונות ברושים מגדלי ברושים בכניסה דופק לאכפתלי דופק כניסה בדוך עם הרכב של קון אגוארוווווווו.. @disturbedreality
/הפעל @kunagu"עוטף לבנון" שת"ם שתפו עם השירמוכי עוד היום!🐐💖
להכנס לרחוץ בפארק הירקון, בפארק ענבה, בפארק אשדוד ים, עד הלום !
Now! Now Now !🚨🙏 !!
@עומד לי הזין 😁🌹

#למען אנלא קראתי ת'חוקים דואו יהומו הומו חחח אני מת מת חחח יבנסונהההה מת לקבל בתחתתת מהמורים, הדיקן של הטכניון הצילו ! Excess! דמבלדור!

נערך לאחרונה:
חחח עכשיוווווו בוכההההה המשטרא וגם המיקוד צמרת מעשנים סיגריות אלטרוניות בסתר עוד שבועיים בערך חוזר לקבל בתחתתת מהמורים בה הטכניון.. תנועת המחתרות של מעפילי השחמט מאדים בדרך.. מגורים באיזור יוקרתי במיוחד מעונות ברושים מגדלי ברושים בכניסה דופק לאכפתלי דופק כניסה בדוך עם הרכב של קון אגוארוווווווו.. @disturbedreality
Now! Now Now !🚨🙏 !!
@עומד לי הזין 😁🌹
מע

נכהההה

תיאור המקרה
רעידת אדמה לפתע פוקדת את מחוז הצפון והסביבה: הילד חנאנה חוד אורי כאדורים הסוטה שנמצא בזמן הזה באוני' בחיפה משלים סיכומים של הקורס ""חדוו"א ב"" (זה פייק ניוס) ומתרגל את הבחינות החולפות לסיווג פיסיקה-חשמל ישוב בתחתונים וגופיה בסלון באמצע הלילה וקורא בטלפון את הדיווחים שרצים מהטלגרם.. להיות כמו: קופץ בהתרגשות זה בשבילי??😅😊 (הומור לדוסיים המתקדמים שביננו שמפחדין לצאת מהארון)

תיאור המקרה
רעידת אדמה לפתע פוקדת את מחוז הצפון והסביבה: הילד חנאנה חוד אורי כאדורים הסוטה שנמצא בזמן הזה באוני' בחיפה משלים סיכומים של הקורס ""חדוו"א ב"" (זה פייק ניוס) ומתרגל את הבחינות החולפות לסיווג פיסיקה-חשמל ישוב בתחתונים וגופיה בסלון באמצע הלילה וקורא בטלפון את הדיווחים שרצים מהטלגרם.. להיות כמו: קופץ בהתרגשות זה בשבילי??😅😊 (הומור לדוסיים המתקדמים שביננו שמפחדין לצאת מהארון)

אני חייזר בריש גלי

Now! Now Now !🚨🙏 !!
@עומד לי הזין 😁🌹
@אכדי במיקוד מעשנים סיגריות אלקטרוניות