או קיילא, כדורגל לא מעניין אותי כבר
עברתי את הגיל הזה
הנכה לא מבין מה יש לו בידיים, הוא יכול למלא את הוואקום הענק שנוצר מההיעלמות של הגריד ופורומים של אוהדי כדורגל. הוא מנסה לחפש פסיכופטים להקים עבורם פורום הטרדות, הוא לא מבין שהטרדות זה מיינסטרים ומשהו שקורה כיום בטיקטוק לייב וטוויטר.@JO במעבר חד
בקשה לפורום אוהדים בחול לנכים הכדורגל כגון בנסון ודומיהם
LaggerMet מכירהנכה לא מבין מה יש לו בידיים, הוא יכול למלא את הוואקום הענק שנוצר מההיעלמות של הגריד ופורומים של אוהדי כדורגל. הוא מנסה לחפש פסיכופטים להקים עבורם פורום הטרדות, הוא לא מבין שהטרדות זה מיינסטרים ומשהו שקורה כיום בטיקטוק לייב וטוויטר.
צריך להביא אותו גם, ואת וטרן וכל אלה של הכדורגל. יואל לא מבין את הפוטנציאל, הוא חושב שהפוטנציאל הוא בנכות מקסימלית שכבר מפוזרת ברחבי כל האינטרנט כיום.LaggerMet מכיר
אני פתוח להצעות. הבעיה בלפתוח יותר מדי פורומים זה בעצם לפזר פעילות במאה מקומות וככה כל מקום נראה לא מאוכלס.צריך להביא אותו גם, ואת וטרן וכל אלה של הכדורגל. יואל לא מבין את הפוטנציאל, הוא חושב שהפוטנציאל הוא בנכות מקסימלית שכבר מפוזרת ברחבי כל האינטרנט כיום.
אף אחד לא אמר לפתוח יותר מדי, תפתח רק כלליים, לא ספציפיים, ותוסיף לפי הביקוש אחר כך כשיתפתחו כבר קהילות.אני פתוח להצעות. הבעיה בלפתוח יותר מדי פורומים זה בעצם לפזר פעילות במאה מקומות וככה כל מקום נראה לא מאוכלס.
והאנשים האלה שאתה אומר שהם מגיעים, איפה הם? כל האלה של חדר כושר וכדומהאף אחד לא אמר לפתוח יותר מדי, תפתח רק כלליים, לא ספציפיים, ותוסיף לפי הביקוש אחר כך כשיתפתחו כבר קהילות.
אתה יכול לשנות את יהדות ותורה לתיאולוגיה ודת, את הקטגוריה של הגריד נראה לי אתה יכול להוציא ולהשאיר את המוזיקה כללית כפורום פשוט, ואז תוסיף כדורגל כללי וכושר כללי.
מיאומי ביקש ממך פורום כושר, תן לו למלא את הוואקום ותביא את וטרן ורףרף, הם ימלאו את החלל.והאנשים האלה שאתה אומר שהם מגיעים, איפה הם? כל האלה של חדר כושר וכדומה
ריאקשנים בסגנון הזה ואם כבר רבנים כמו אמנוניגר אז מאיר אליהואני פתוח להצעות. הבעיה בלפתוח יותר מדי פורומים זה בעצם לפזר פעילות במאה מקומות וככה כל מקום נראה לא מאוכלס.
אברהם ברוך בבקשה @JOריאקשנים בסגנון הזה ואם כבר רבנים כמו אמנוניגר אז מאיר אליהוהצג את הקובץ המצורף 167