זה קצת שורט אותי. לאחרונה ניסיתי להיות חברותי סתם לאנשים וגיליתי עולם אחר. גם שמתי לב שיש אנשים שאשכרה תמיד מדברים כל הזמן עם אנשים חדשים. לכולם היה את החבר החברותי הזה שהיה אומר שלום לכולם ומכיר את כולם. דמיינו שנייה את עצמכם גם ככאלה.
זה האתגר האמיתי. חייב להתאמן על זהלגמרי, נורמיות זה הרדפיל האמיתי
הבעיה שקשה לי להחזיק שיחות מעבר ל-threshold מסוים
ממש בדיוק מה שהיה לי היום. ילדה בת 18 מדברת עם כל הזקנים בחדר כושר. וכולם מדברים עם כולם ורק אני עסוק ומסוגר באוזניות של עצמיכן אכלתי על זה סרטים שראיתי את זה במכון כושר
צעיר ומבוגרת
שמן מבוגר וצעיר שרירי
דתי וחילוני
כל מיני ניגודים מוזרים פתאום אומרים שלום אחד לשני בבוקר ומדברים אחד עם השני
לא על עצם הדיבור עצמו נראה לי, יותר על הפחד ועל הנטייה להסתגרזה האתגר האמיתי. חייב להתאמן על זה
חחחחח כן בדיוקממש בדיוק מה שהיה לי היום. ילדה בת 18 מדברת עם כל הזקנים בחדר כושר. וכולם מדברים עם כולם ורק אני עסוק ומסוגר באוזניות של עצמי
אתה צריך לפנות לכמה שיותר אנשים עד שזה הופך להיות טבעי ולא מאולץ ולא מעייףלא על עצם הדיבור עצמו נראה לי, יותר על הפחד ועל הנטייה להסתגר
השאלה מתי והאם זה יקרה, בגלל זה מרגיש לי שיש פה בנוסף משהו מאוד פנימי שקשור ליכולת להתמודד עם החרדה של "לשעמם מישהו" ו"להיפגע" וכו'אתה צריך לפנות לכמה שיותר אנשים עד שזה הופך להיות טבעי ולא מאולץ ולא מעייף
ברגע שתראה שרוב התגובות חיוביות ושאנשים שמחים ממחמאות וגם משתפים פעולה טו חוק המספרים הגדולים, אז החרדה אמורה להתמתן. גם אם היא תמשיך להתקיים. אני באותה סירה כמוך. יש לי חבר ששנה שלמה עובד על זה ועדיין ממש חסר ביטחון וגם עם בחורות. הוא התחיל עם איזה 1000 בשנה האחרונה ועדיין יש לו תחושה פנימית שהוא גרוע ומציק. למרות שהוא שוכב עם 4 בחורות שונות בשבוע זה עדיין יושב עליו. זה משהו שצריך לעבוד עליו גם פנימית וגם בפעולות.השאלה מתי והאם זה יקרה, בגלל זה מרגיש לי שיש פה בנוסף משהו מאוד פנימי שקשור ליכולת להתמודד עם החרדה של "לשעמם מישהו" ו"להיפגע" וכו'
לפחות אצלי בוודאות זה קיים
עצור רגע, אתה בעצם אומר שעומד לחבר שלך?ברגע שתראה שרוב התגובות חיוביות ושאנשים שמחים ממחמאות וגם משתפים פעולה טו חוק המספרים הגדולים, אז החרדה אמורה להתמתן. גם אם היא תמשיך להתקיים. אני באותה סירה כמוך. יש לי חבר ששנה שלמה עובד על זה ועדיין ממש חסר ביטחון וגם עם בחורות. הוא התחיל עם איזה 1000 בשנה האחרונה ועדיין יש לו תחושה פנימית שהוא גרוע ומציק. למרות שהוא שוכב עם 4 בחורות שונות בשבוע זה עדיין יושב עליו. זה משהו שצריך לעבוד עליו גם פנימית וגם בפעולות.
ברגע שתראה שרוב התגובות חיוביות ושאנשים שמחים ממחמאות וגם משתפים פעולה טו חוק המספרים הגדולים, אז החרדה אמורה להתמתן. גם אם היא תמשיך להתקיים. אני באותה סירה כמוך. יש לי חבר ששנה שלמה עובד על זה ועדיין ממש חסר ביטחון וגם עם בחורות. הוא התחיל עם איזה 1000 בשנה האחרונה ועדיין יש לו תחושה פנימית שהוא גרוע ומציק. למרות שהוא שוכב עם 4 בחורות שונות בשבוע זה עדיין יושב עליו. זה משהו שצריך לעבוד עליו גם פנימית וגם בפעולות.
כבד פה וכבד לשון אנכיאני לא. אני מדבר יפה.
עזוב רגע תוצאות זה חשוב לאנשים שהם ביישנים. ביישנות זאת תכונה לא טובה.
אני מפחד מחגים כאלו. כולם בחוץ ויש לי אחושרמוטה sensory overload.גברים ביישנים מתים lonely and broke