כנל ישלי קושי שפתי בגלל שאני אוטיסט טמבלוליאני לא מדבר יש לי דיסרטריה אני נשמע כמו הוטיסט
מאניין מה שהבאתחס וחלילה אבל מה שפיתח את המוח שלנו זה הקבוצות החברתיות תקרא על social brain Hypothesis, האתגר הכי גדול זה לחיות בקבוצה וזה מפתח את המוח
אם אתה מסתכל בטבע אז חיות חברתיות שחיות בקבוצות כמו דולפינים למשל בעלי נאוקורטקס מפותח ( נאוקורטקס זה חלק במוח שאחראי לפעולות קוגנטיביות גבוהות )מאניין מה שהבאת
הייתי שמח להרחיב ידיעות בנושא אנתרופולוגיה התפתחותית.
אם אתה מסתכל בטבע אז חיות חברתיות שחיות בקבוצות כמו דולפינים למשל בעלי נאוקורטקס מפותח ( נאוקורטקס זה חלק במוח שאחראי לפעולות קוגנטיביות גבוהות )
עורבים גם חיים בקבוצות ומאוד אינטלגנטיים ומפותחים מוחית אמנם אין להם נאוקורטקס כי האבולציה הייתה צריך לבנות את המוח שלהם קל שלא יתפוס הרבה מקום ויכביד על התעופה אבל המוח שלהם מאוד מפותח פשוט בנוי אחרת
כן, דולפינים באמת חיה מחוכמת למדי. למדתי שהם מתקשרים עם הוראות ויש להם שמות פרטיים, אפילו יש להם כללי התנהגות ונימוסים.בקיצור לחיות בקבוצה דורש ממך הרבה מוח
מעניין אם יש דולפינים אוטיסטים שמתנהגים שונה מהמקובלכן, דולפינים באמת חיה מחוכמת למדי. למדתי שהם מתקשרים עם הוראות ויש להם שמות פרטיים, אפילו יש להם כללי התנהגות ונימוסים.
וטוב, האמנם זה תחום מחקר יחסית לא מפותח. רב הנסתר על הגלוי.
אין אוטיזם זה סתם דפוסים מחשבתייםמעניין אם יש דולפינים אוטיסטים שמתנהגים שונה מהמקובל
נדיר כי הם לא ישרדו מחוץ לקבוצהמעניין אם יש דולפינים אוטיסטים שמתנהגים שונה מהמקובל
גם עורבים למרות שהמוח שלהם בנוי אחרתכן, דולפינים באמת חיה מחוכמת למדי. למדתי שהם מתקשרים עם הוראות ויש להם שמות פרטיים, אפילו יש להם כללי התנהגות ונימוסים.
וטוב, האמנם זה תחום מחקר יחסית לא מפותח. רב הנסתר על הגלוי.
אתה מאוד טיפש זה כמו שתגיד שיש בעליי חיים שיסבלו ממאניה דיפרסיה, אלה דברים שיש רק לבני אדם בגלל השכל המורכב שלודי עם הסכיזו
אתה מאוד טיפש
אני לא, החוזק השני הכי חזק אצלי זה הרטוריקה שלי.כבד פה וכבד לשון אנכי
ויאמר משה אל־יהוה בי אדני לא איש דברים אנכי גם מתמול גם משלשם גם מאז דברך אל־עבדך כי כבד־פה וכבד לשון אנכי
פווו כמה ידעגם עורבים למרות שהמוח שלהם בנוי אחרת
עורב יכול לזכור את הפרצוף שלך ולהשתמש בכלים גם
מה החוזקה הראשונה יא בבוןאני לא, החוזק השני הכי חזק אצלי זה הרטוריקה שלי.
אה חשבתי שהתכוונת באופן כוללאתה מאוד טיפש זה כמו שתגיד שיש בעליי חיים שיסבלו ממאניה דיפרסיה, אלה דברים שיש רק לבני אדם בגלל השכל המורכב שלו
לבעלי חיים אין מורכבות כזה פשוט כואב לך להודות שזה בא ממך
סליחה? COME AGAIN?אה חשבתי שהתכוונת באופן כולל
אבל יש אוטיזם גם בכלבים