• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון נורמים אשכרה מתחילים שיחות עם אנשים סתם ככה בכל הזדמנות

אם תרצה אוכל להביא לך גם ספרים על קשרים עם אנשים. אני רק מנסה לעזור לבתול כספ

ספר ארוך שלא קראתי בעיקרון כי גם לא צריך אותו. אבל מדבר איך להשיג נשים ברשתות. הייתה תקופה שעשיתי טקסט גיים באינטרנט. עדיף במציאות אבל במקום להיות כאן ולהתמכר לדרמות וריבים

ספר ארוך שלא קראתי בעיקרון כי גם לא צריך אותו. אבל מדבר איך להשיג נשים ברשתות. הייתה תקופה שעשיתי טקסט גיים באינטרנט. עדיף במציאות אבל במקום להיות כאן ולהתמכר לדרמות וריבים
זה לא מה שאני צריך או רוצה לול

אין לי חרדה

האמת קיבלתי כבר את הריב שרציתי אז אהיה כנה איתך. התמונות והציורים שלך וגם דברים שכתבת נתנו לי רושם של אדם חרדתי.
אם התגברת על זה אז זה משהו אחר. תמשיך לעבוד על עצמך אבל. רוב הנכים בכספ לא מבינים שהם יכולים לשפר את עצמם ולהצליח

האמת קיבלתי כבר את הריב שרציתי אז אהיה כנה איתך. התמונות והציורים שלך וגם דברים שכתבת נתנו לי רושם של אדם חרדתי.
אם התגברת על זה אז זה משהו אחר. תמשיך לעבוד על עצמך אבל. רוב הנכים בכספ לא מבינים שהם יכולים לשפר את עצמם ולהצליח
אני לא אדם חרדתי. אני מאוד רגוע.