לא באמת
הפרופיל שלך היה מאוד דיכאוני חרדתי כזה. הגעתי לציורים ששיתפת באיזה אתר ולעוד דברים במקומות אחרים. לפעמים זה היה ממש מפחיד. אבל אתה מכיר את עצמך יותר טוב כנראה
לא באמת
הציורים עצמם נמחקו מהרשת ונשארו רק התגובות אליהם. לא חושב שראית את רובם לפחותהפרופיל שלך היה מאוד דיכאוני חרדתי כזה. הגעתי לציורים ששיתפת באיזה אתר ולעוד דברים במקומות אחרים. לפעמים זה היה ממש מפחיד. אבל אתה מכיר את עצמך יותר טוב כנראה
אם אתה רוצה שאזרוק לך איזו עצם אז הכי קרוב זה avoidant
וגם זה לא
הציורים עצמם נמחקו מהרשת ונשארו רק התגובות אליהם. לא חושב שראית את רובם לפחות
![]()
נראה דיכאוני?
![]()
נראה דיכאוני?
ציור בהזמנה. קנו ממני ב600₪פחות. יש כאן ביקורת אבל גם מייצג מוות. מזכיר תמונות של שיעים קצת
הכסף פחות מעניין. מה שכיף זה שהבחור שקנה אומר לך שהוא מיסגר את התמונה ובארוחת שישי עם הילדים הוא לא מפסיק לבהות בהלמה אתה מוכר את עצמך בזול?
הכסף פחות מעניין. מה שכיף זה שהבחור שקנה אומר לך שהוא מיסגר את התמונה ובארוחת שישי עם הילדים הוא לא מפסיק לבהות בה
יש בזה משהו אבל נהנתי מזה. מה שכן אני מכיר אנשים שנגיד עברו לארה״ב ובגלל הבדידות שם הם הולכים לבית כנסת בשביל הקהילה והקשרים, כי יש לזה מלא יתרונות, למרות שהם לא מאמינים. זה משהו שלא הייתי עושה.מוזר שציירת ציור שאתה לא מאמין במה שיש בו. אני לא יודע אם הייתי מסוגל. וזה לא שאני שונא דת או משהו אבל כן הייתי צריך להזדהות עם היצירה
יש בזה משהו אבל נהנתי מזה. מה שכן אני מכיר אנשים שנגיד עברו לארה״ב ובגלל הבדידות שם הם הולכים לבית כנסת בשביל הקהילה והקשרים, כי יש לזה מלא יתרונות, למרות שהם לא מאמינים. זה משהו שלא הייתי עושה.