אבל אני מדבר יותר על ציורים אחרים. אולי זה פרשנות שלי
דיכאוני?
אבל אני מדבר יותר על ציורים אחרים. אולי זה פרשנות שלי
![]()
דיכאוני?
הרוב בכספ לא היו דכאוניים. הם פשוט נמחקונו אתה תביא את אלה שהכי פחות. אבל זה סטלני קצת. מזכיר לי ציורים של מישהו שאני מכיר. רק שאצלו זה היה עם סוס והצבעים היו כהים יותר
הרוב בכספ לא היו דכאוניים. הם פשוט נמחקו
יאמנה יאמנה יאמנה יאמנה יאמנה יאמנהכספ זה נכות. גם אני סובל ממנה או גיליתי אותה כאן. יש אנשים כמוני שמתפקדים בחיים אבל חייבים את הדרמה, הריבים, הרייג, האקשן שלפעמים גם יוצא מחוץ לאתר, יש את אלה שצריכים כאן אישורים כמו הרבה נכות שהיו כאן, יש זונות צומי מוגזמות, יש סכיזופרנים כמו טיים גורמט וגלעד, אינסלים ובלאק פיל שמספימים את דיבורים ומלב אל לב והשתלטו גם על פורום פיקאפ, יש דיכאוניים שגם אשפזו אותם, יש סכיזואידים כולל אחד שגם ירדו עליו עם פרטים אישיים, יש אוטיסטים, נפגעי דת, אחת שאנסו אותה, אנשים עם הפרעות אישיות, מסוממים ונרקומנים לשעבר.
כולם כאן נכים עם בעיה. אחד שפוי ונורמלי לא היה מגיע לכספ. וכספ גם מחמיר את הבעיה. אצלי זה היה קיים בפורומים בחול שהייתי יורד על אנשים. אבל כאן זה הרבה יותר חזק וממכר. ואני עוד אחד שמתפקד. יש כאן כאלה כמו בר שכל הזמן באתר ולא עושים כלום עם החיים שלהם. למרות שגם נראה שפרש.
אם היית מספר לי על אחד כמוך שכאן 17 שנה הייתי בטוח עבר כמה אשפוזים. לא חושב שראיתי אחד שפוי שגלש כאן. אולי לפני 2020
תזדהה
קרלו האוטיסט עם האוטיזםקרלו
חתמתי לאחות של @עץ הערער על הטוטהאגב, תראה איזה דברים מקבלים אנשים שמצליחים בפורום פיקאפ כמו באשכול "פאולינג במועדוני לילה" שהעלה לשם תמונות שלו. כמו שאמרתי מנטליות של אינסלים ובלאק פיל בלי באמת ניסיון לשנות את עצמם ומאמנים נכים שמנסים לפרסם את עצמם ואווירה שרק גורמת להם לשקוע בנכות ובאזור הנוחות. בכל כספ יש את הבעיה הזאת. זה כמו מוסד פסיכיאטרי רק בלי מטפלים שרק מחמיר את המצב