• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון נורמים אשכרה מתחילים שיחות עם אנשים סתם ככה בכל הזדמנות

השיחה הזאת הסתיימה. אל תאיים כי באמת אני יכול ללכת לפעול.

רק על הפרטים על יאן, שיתוף התמונות שלו ואיומים ברצח אתה יכול לחטוף חזק. ויש תיעודים וצילומי מסך וגם קישורים לתמונות שעדיין על השרת אחסון אתה יכול לחטוף חזק מאוד

נערך לאחרונה:
מאיים על יאמנה?

איומי סרק. יש לי את מלכת הראיות אצלו וצילומי מסך מפלילים על מה עשה לאנשים ואיך איים על יאן עם צילומי מסך וקישורים לתמונות שלו שעדיין על השרת. וזה אחד הדברים הקלים יחסית שעשה.
שלא לדבר שכנראה גם משתמש בסמים גם.

הנכה לא מבין כמה הוא יכול להסתבך. רק בגלל שאני לא רוצה את הכאב ראש הזה הוא בסדר עכשיו. חוצוניט כבר ניסתה לפעול והוא רעדו לו הביצים וניסה לתאם גרסאות עם אחרים שגם מסובכים

וזה דרך אפליקציות לא cold approach
שמע אני מביא גם חארטה לפעמים אבל בטח לא לגבי ההצלחה שלי עם נשים. אתה לעומת זאת רואים שמחרטט כי אתה לא קוהרנטי (אגב, נשים שמות לב לזה מאוד). רואים שאין לך מושג ואתה חצי אינסל. אם היה לך חבר פיקאפר לא היית מדבר ככה.

ובעיקר לא היית מתאר אותו כחסר ביטחון כי זה לא קיים. בסוף החוסר ביטחון נעלם וליוויתי גברים כאלה בעבר וראיתי את השינוי.

בנוסף אתה לחלוטין מביא כאן מספרים לא הגיוניים. אחד כזה לא רק שלא מאבד ביטחון הוא גם שוכח נשים בכמויות ומתייחס אליהן כמו לחומר גלם שהוא צורך. הייתי במקום הזה פעם.
המספרים בכלל מוגזמים. טוב שלא אמרת 20 דוגמניות בשעה 🤣🤣🤣

אגב הזכרת לי קטע מהספר של אלעד יגל. מיותר לציין שהוא דפק את הגרמנית והאמריקאים נשארו עם הזין ביד.

אתה יודע כמה אמירות כאלה קיבלתי בחיים 🤣🤣 ותמיד הנכים תופסים את הראש 🤣🤣🤣🤣

, לא ביקשתי שוב ולא ניסיתי לשכנע. הדבר היחיד שעשיתי היה לתת לרעיון שלי לשקוע, והמשכתי קצת לקחת חלק בדינמיקה החברתית בשולחן. כמובן לא לקחתי את זה אישית כסירוב, אלא כזמן שלה להרהר בזה.

חזרתי לנתח את השולחן – שמתי לב שלמרות שהחברה שלה משוחחת עם האמריקאים, גם היא עונה להם באופן יבש לגמרי.

בנוסף זיהיתי שאני עדיין יושב צמוד למדריכת הרכיבה. מצד אחד היא לא נענתה ליוזמה שלי, ומצד שני היא עדיין ישבה צמוד אליי וקיבלה את הקִרבה הפיזית שלי. בגלל שנוצר בינינו גם קליק ראשוני (פרק 0) וגם התחלה של מומנטום מיני (פרק 0), החלטתי לבצע מהלך עם סיכון גבוה והתחלתי לנשק אותה בקטנה בהדרגה על הלחי, יורד לצוואר ואז מגיע חזרה לפה. ברגע שהיא זרמה עם זה, מבחינתי קיבלתי את ההוכחה שהיא לא סופרת את האמריקאים, לא נתונה לשיפוט של החברה שלה וכנראה גם מספיק חרמנית ובעניין הפיזי שלי. לכן קיבלתי החלטה למזמז אותה מול הפרצוף שלהם.

אחד האמריקאים אמר (בטון עוקצני):

"תגידי, הבחור הקירח הזה בכלל יודע לנשק?"

חבר שלו:

"הוא נראה קצת בתול."

ההפרעות המילוליות שלהם עברו לידי ואני פשוט לא ספרתי אותם

ברגע שהיא זרמה עם זה, מבחינתי קיבלתי את ההוכחה שהיא לא סופרת את האמריקאים, לא נתונה לשיפוט של החברה שלה וכנראה גם
אין לך יכולת הסקה כמו שצריך

כל מה שעשיתי חוקי מה שאי אפשר להגיד עליך ועל החבורה. יש לי הכל תאמין לי וגם יודע לאיזה קורבנות לפנות ויש גם את חוצוניט שתבוא להעיד אם צריך.

תגיד תודה שלא ניסיתי לפעול או לעשות משהו

Dagi מספר מה שלא יהיה
עוד חרטוטים חחחח
אתה אפילו לא יודע 1% ממה שהולך בפורום

עוד חרטוטים חחחח
אתה אפילו לא יודע 1% ממה שהולך בפורום

אתה יודע בדיוק וגם לי יש הרבה מידע. אין לך מושג מה יש לי ומה אין לי. מה שאמרתי זה קצה הקרחון.
אתה גם הפללת את עצמך והודאת. ויש לי גם תמונות מסך של פרסום פרטים ותמונות של אנשים

אתה יודע בדיוק וגם לי יש הרבה מידע. אין לך מושג מה יש לי ומה אין לי. מה שאמרתי זה קצה הקרחון.
אתה גם הפללת את עצמך והודאת. ויש לי גם תמונות מסך של פרסום פרטים ותמונות של אנשים
אם היה לך היית רומז דברים כמו שצריך ולא מוכיח באמירות שלך שאתה חסר מושג או נטפל לדברים שוליים כשאת הדברים הכבדים באמת אתה לא מכיר

מיניבל הנכה מחרטט ואפילו לא יודע מה ההבדל בין הליך פלילי לאזרחי. אני יודע כי התייעצתי עם עורכי דין ומשפטנים. אפילו ציטטתי.

כמו שמחרטט כאן שחבר שלו זה מיסטרי שמזיין כל יום 4 דוגמניות אבל ביישן יחסר ביטחון. חושב אנשים מטומטמים.
ואז משליך על אחרים למרות שאחד עם קצת ידע או הבנה רואה מי מחרטט כאןצומי מראה ידע אמיתי

יאללה לאנשים יש פה חיים

בוא תירגע כי באמת באתי ללכת רחוק עם זה. יש לי מידע על האתר הרבה לפני שהגעתי גם. רק שתדע.

אפילו שלחתי חלק מחומרים לחוצוניט והיא פנתה לכמה גופים ואחד המכתבים מהם פרסמתי בחתימה שלי. זה גוף שגם יכול לספק סיוע משפטי. בשבילך מקווה שחוצוניט לא הלכה עם זה רחוק כי אז אתה באמת מסובך

• חחח
סימוני אימוג׳י: מיניפאל
אם היה לך היית רומז דברים כמו שצריך ולא מוכיח באמירות שלך שאתה חסר מושג או נטפל לדברים שוליים כשאת הדברים הכבדים באמת אתה לא מכיר

אני לא צריך לחשוף פה מידע. אפילו את הנכיםצהאחרים שאיימו עלי לא חשפתי כלום ורק רמזתי למרות שקל לראות שאני יודע מי הם ומה עשו. יש מידע שגם חיצוניט אמרה לא לחשוף ובכללי לחשוף מידע ציבורי כמו הדוקס שעשית לחתול שפיך שהתאבד זה לא הסטייל שלי. אני אולי מוחצן כאן אבל בחיים האמיתיים אני מאוד שקול ובוחן כל צעד. לא כמוך שיורה לכל הכיוונים ומפרסם תמונות של יאן ואיומים עליו.

• חחח
סימוני אימוג׳י: מיניפאל
"הדברים הכבדים" הרבה מהם נשלחו לארגונים על ידי חוצוניט. ממני לא תקבל מידע ואף אחד גם לא יוציא ממני מידע שאני לא בוחר לשתף.

גם לך מציע להיות יותר שקול בחיים האמיתיים וגם כאן לאור ההסתבכויות שלך