• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון נראה לי חטפתי ערפל מוחי

לחש מסוים
שמח שאין לך כבר ככה נשמע מלחיץ, אבל למה יש עדין תנודות במצב רוח :<
אתה מטופל בשביל כל זה או מתמודד לבד?

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
אני זוכר הייתם רבים חזק אבל גם ידידים כאלה ביחסים טובים, הכל לפי המצב רוח שלו
שילך כוסעמק , הייתי בהתחלה חבר שלו טוב פסיכולוג שלו העלתי לו את כל הביטחון שהיה לו ברצפה רסיסים בגלל המשפחה שלו
ואז יום אחד אני זוכר התמסטלתי אחרי תקופה ארוכה שלא כי עברתי חזרה למקסיקו ואז אמרתי לו משהו שלא מתאים לי לדבר הרגשתי שזה של חנונים לא יודע מה חשבתי
ומאז הוא ניהיה שונא שלי התהפך עלי , הביא עלי שנאה הכי קיצונית המאנייק הזה
בן אדם עצבני משוגע, אני לא מבין בכלל איך הוא באמת נגמל מכספ אתה בטוח הוא עובד אולי הוא מאושפז או בכלא
היה אלים זה מביא אגרופים סתם ככה לעובד זקן בדואר, מביא לאמא שלו כאפה בפנים מוציא לה דם

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: beastman
שילך כוסעמק , הייתי בהתחלה חבר שלו טוב פסיכולוג שלו העלתי לו את כל הביטחון שהיה לו ברצפה רסיסים בגלל המשפחה שלו
ואז יום אחד אני זוכר התמסטלתי אחרי תקופה ארוכה שלא כי עברתי חזרה למקסיקו ואז אמרתי לו משהו שלא מתאים לי לדבר הרגשתי שזה של חנונים לא יודע מה חשבתי
ומאז הוא ניהיה שונא שלי התהפך עלי , הביא עלי שנאה הכי קיצונית המאנייק הזה
בן אדם עצבני משוגע, אני לא מבין בכלל איך הוא באמת נגמל מכספ אתה בטוח הוא עובד אולי הוא מאושפז או בכלא
היה אלים זה מביא אגרופים סתם ככה לעובד זקן בדואר, מביא לאמא שלו כאפה בפנים מוציא לה דם
לפני כמה חודשים הוא חזר לביקור בפורום דיבורים והתכתב עם בר בפרטי ואמר לו שהוא עובד בקיוסק
פעם רבתי איתו(הוא רב עם כולם) ואז הפכנו לידידים טובים שמתכתבים ושמכבדים אחד את השני..

תרופה לייצוב מצב רוח.
וזה לרוב כמו קול שחוזר ונשנה שמכניס אותך לדיאלוג פנימי
זה עושה אותך זומבי או באמת עוזר?
אתה דיברת עם הקול הלוחש? זיהית שהוא הזיה או חשבת איזה מחשבה כזו של סכיזופרנים קונספירציה כלשהי?

לפני כמה חודשים הוא חזר לביקור בפורום דיבורים והתכתב עם בר בפרטי ואמר לו שהוא עובד בקיוסק
פעם רבתי איתו(הוא רב עם כולם) ואז הפכנו לידידים טובים שמתכתבים ושמכבדים אחד את השני..
חחחחחחח אתה יודע משהו פעם גרמתי לו ולך לריב עם אקטי באתי התחזתי וחיממתי בינכם רצח חחחחח

מאיפה בר יודע מי זה בר לא מזהה אף אחד

אני מטופל.
אבל הפסקתי דפלפט לא מזמן
דפלט כרונו, אני הכרתי מישהו שלקח את זה וסבל ממנו מאוד
זה כלוב ההתרופות האלה, בן אדם מחפש מזור הקלה אבל לא כל מוח וגוף יקבל את התרופות כראוי, כל אחד מגיב אחרת, אפילו בשיתוק, ריר, רעידות וכו'

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
דפלט כרונו, אני הכרתי מישהו שלקח את זה וסבל ממנו מאוד
זה כלוב ההתרופות האלה, בן אדם מחפש מזור הקלה אבל לא כל מוח וגוף יקבל את התרופות כראוי, כל אחד מגיב אחרת, אפילו בשיתוק, ריר, רעידות וכו'
אלוהים ישמור