אתה שוכח שהוא משרת ביחידה מסווגת בצה״ל, למה שייקח סיכונים מיותריםאין באמת ישראלים. אבל יש עליו כמעט הכל. אם יעשה שטויות אנשים כאן יכולים להגיע אליו. זה לא אחד שלא יודעים עליו כלום. אני גם חושב שהוא מבין את זה ולקח צעד אחורה
אתה שוכח שהוא משרת ביחידה מסווגת בצה״ל, למה שייקח סיכונים מיותריםאין באמת ישראלים. אבל יש עליו כמעט הכל. אם יעשה שטויות אנשים כאן יכולים להגיע אליו. זה לא אחד שלא יודעים עליו כלום. אני גם חושב שהוא מבין את זה ולקח צעד אחורה
אתה שוכח שהוא משרת ביחידה מסווגת בצה״ל, למה שייקח סיכונים מיותרים
בדרך כלל קל מאוד לרמות את המערכת הצבאיתאתה שוכח שהוא משרת ביחידה מסווגת בצה״ל, למה שייקח סיכונים מיותרים
מה היה באשכול עזיבה של פפה אנון?
בדרך כלל קל מאוד לרמות את המערכת הצבאית
יש הרבה אנשים תקינים לחלוטין שמשחקים אותה חולי נפש למשל כדי לצאת משירות
אם לא שמור להם משהו ב-records אין להם מה לעשותאני יודע שאת הסיווגים עושה השבכ שמקבל את התיק. אבל גם שם אנשים שלא חשבתי שיעברו היו עוברים
הזוינמאס לי, נשברלי אם תרצו. אין לי כוח יותר לאינטרנט, אינלי כוח לדון עם נכים, אין לי כוח שמייחסים נכה קווקזי לארפר אוטיסט הומו בן זונה בן שרמוטה אנס פדופיל מסריח אליי כי נולדתי לא נכון או כי אני גר במקום לא נכון או כי עשיתי צבא לא נכון.
נמאס לי מהכול, חוצוניט צדקה שהיא אמרה שהכול פה מסריח ומגעיל ומעורר חלחלה, אני עף מפה לפני שאיזה נכה יימצא משהו פרטי עליי ויפרסם עליי דוקס. תודה לכל מי שהיה נחמד, המבחן במיקרו הלך חרא ד"א. כל השאר לכו להזדיין.
בי.
אם לא שמור להם משהו ב-records אין להם מה לעשות
בן אדם מספיק אינטליגנט, גם אם הוא פסיכופת, מבין מה מצופה ממישהו ש"הולך בתלם" ופשוט מזייף
וכן להפך
אין מצב שזה מגיע לשב"כ החרא הזההיה לו דוקס עם היסטוריה בכספ ודברים הזויים שכתב ודברים שכתב בפרטי למשתמשים
אין מצב שזה מגיע לשב"כ החרא הזה
כנראה שזה היה מספיק חמור או שיש דברים שהוא לא מספראני מכיר אחד שלא התקבל לעבודה מסווגת בגלל כמה שטויות שעשה
כנראה שזה היה מספיק חמור או שיש דברים שהוא לא מספר
פלוצ צבר יליד ישראל
תסגביראני חושב שהלארפ של מאדוקה שיש לה אחות דתיה והיא נוצרית זה רפרנס וירידה על פלוצ חחחחחח
איך מאדוקה רומסת אותו בעדינות חחחחחחח
אני מת