• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון עוד תמונות שמעידות על האובססיה של מאדוקה ליאמנה. קראה לו דאדי, הציע סקס קינקי ופתחה אשכולות שהתחננה ליחס

אני יותר רוצה ממך שכספ ימות סופית תאמין לי
אני צריך שכל האנשים משם יעברו לכאן

תשמע, ביום שכספ מת אני פותח שמפנייה וחוגג.

אנחנו חייבים להתפלל שאלוהים יפיל את האתר המסריח והמתועב הזה.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: blackarch

תכל'ס תוהה אם כספ גורם לי לצנזר את עצמי באופן כרוני. מחשבה מעניינת בהקשר של שיעבוד למצבים נפשיים לא תקינים ומחלות נפשיות בכלל

צריך לפעול. חוצוניט פנתה לארגונים נגד האתר. לא יודע איפה זה עומד. האתר יכול לקבל קנסות בגלל כל הDB שהוא מחזיק בלי אבטחה מינימלית.
פעם גם היה יותר פופולרי. חצי מהאנשים מתחת ל40 היו באתר פעם. חשבתי לפנות לעיתונאים וגם פניתי אבל חוצוניט לא בדיוק רצתה ופעלה אחרת.
אפשר גם באמת להפיל אותו. לגרום לכספ להפנות לאתר שלך. חשבתי פעם להטריל עם הסמל של ביטוח לאומי או תמונה של בר פעם אבל יש מצב שפועלים עכשיו נגד האתר אז לא יודע

צריך לפעול. חוצוניט פנתה לארגונים נגד האתר. לא יודע איפה זה עומד. האתר יכול לקבל קנסות בגלל כל הDB שהוא מחזיק בלי אבטחה מינימלית.
פעם גם היה יותר פופולרי. חצי מהאנשים מתחת ל40 היו באתר פעם. חשבתי לפנות לעיתונאים וגם פניתי אבל חוצוניט לא בדיוק רצתה ופעלה אחרת.
אפשר גם באמת להפיל אותו. לגרום לכספ להפנות לאתר שלך. חשבתי פעם להטריל עם הסמל של ביטוח לאומי או תמונה של בר פעם אבל יש מצב שפועלים עכשיו נגד האתר אז לא יודע
הלוואי שמישהו יעשה לי את העבודה

לראות את כספ נופל ואנשיו עוברים לכאן פשוט יחמם את לבי

אני מאוכזב מכמות הלייקים. יש לי עוד הרבה חומר על לורן. אולי אני אוסיף עוד משהו עם יהיו מספיק לייקים