חזק על המיזתרופיה שיטאני לא עושה שיתופי בעולם אני אוטיסטי מידי אין לי כוח לאנשים ניסיתי סתם מעצבנים אותי כולם מעצבנים אותי בזמן האחרון
אני חושד שיש לי אולי אוטיזם בתפקוד גבוה (י'עני אספרגר) לצד ADHD, זה יכול להסביר הרבה דבריםכן אני מבין אותך גם אני אובחנתי עם אוטיזם אטיפיקלי בגיל 5 לא יודע איפה לקבור את עצמי
כן האוטיזם שלי חזק מידי כמו חייה בכלוב שאי אפשר לעצור אבל זה הכוח שלי ואני משתמש בו בחוכמה אין תרופה למחלה זה רק אני והראש שלי
אני חושד שיש לי אולי אוטיזם בתפקוד גבוה (י'עני אספרגר) לצד ADHD, זה יכול להסביר הרבה דברים
אבל הפסיכיאטר (שאגב מסרב לרשום לי תרופות ושאומר שאין לרפואה המודרנית איך לעזור לי) אומר שלדעתו זה סתם דפקות מ-ADHD לא מאובחן
כן האוטיזם שלי חזק מידי כמו חייה בכלוב שאי אפשר לעצור אבל זה הכוח שלי ואני משתמש בו בחוכמה אין תרופה למחלה זה רק אני והראש שלי
מה עשית כמו בינוני רדפת אחרי נשים ברחובכולם אוטיסטים ברמה ומוטציה אחרת לי אמרו שהיה לי חרדה חברתית ותרופות תדחפו לי תרופות גרמו לי לחשוב שאני לא בסדר אבל בעצם כל הזמן הזה הייתי מי שאני אמור להיות וזה האבולוציה שלי הפכתי למשהו אחר לא אוטיסט רגיל עבדתי במכירות טיילתי בעולם עשיתי דברים משוגעים בלי פחד אין לי גבולות אני הדבר הכי מסוכן אוטיסט בלי גבולות
בסוף אם הייתי נורמטיבי כנראה הייתי עכשיו באיזה מעגל סמים היפסטרי בתל אביב או בצימר עם הארוסה ההייטקיסטית חסרת הנשמה שלימאחל לכולנו שנמצא מזור
וואלה הפתעת מלך המכולת
מה דעתך על שידוכים אתה בעד או נגדבסוף אם הייתי נורמטיבי כנראה הייתי עכשיו באיזה מעגל סמים היפסטרי בתל אביב או בצימר עם הארוסה ההייטקיסטית חסרת הנשמה שלי
קשה להיות נוירודיברגנטי, רואים ומרגישים יותר מדי