אהה. עכשיו הכל מסתדרנראלי מאדוקה שלחה ליאמנה ניודס ואז הפ רבו הוא איים להפיץ את זה
שוב אני מבהיר ליטרלי כל מה שקרה זה שאיזה נכה אחד שלא אזכיר את שמו שלח באיזה צ׳אנל מוסתר ניודס ואחרי זה מחקנואהה
חשבתי מהסיפורים שלך שהם עצמם הכינו את הניודז. אז סתם היה שם מישהו נכה שעשה ואז העיפו אותו?
לפחות אתה מתכתב נורמלי ולא כאילו הסנפת קוק כמו בכספאו שהיא מדברת על משהו אחר אין לי מושג
אתה הייתה בVC בזמן שהוא עשה את זה והוא היה בVC וידעת טוב מאוד מה הלך שם, אני ועוד כמה דיווחנו על השרת שלך אחר כך והבחורות יודעות מה הלך שם ולא העפת את הבחור, למעשה מחקת את כל השרת אחרי שידעת שסיפרתי להן ויצרת הכל מחדש, ואחר כך השיח היה "מי הכניס לכאן בנות?", "מי הלשין?", ו"אם X תלשין אני אלשין עליה" על משהו לא קשור שהיא עשתה.שוב אני מבהיר ליטרלי כל מה שקרה זה שאיזה נכה אחד שלא אזכיר את שמו שלח באיזה צ׳אנל מוסתר ניודס ואחרי זה מחקנו
ומאז כל מני נכים (נראה לי רק חוצ האמת) בטנטרם על זה
אם היא כל כך רוצה שאני אנתר 24/7 מה קורה בשרת הייתה צריכה לשלם לי תקצבה שלה
הידרו צדקאתה הייתה בVC בזמן שהוא עשה את זה והוא היה בVC וידעת טוב מאוד מה הלך שם, אני ועוד כמה דיווחנו על השרת שלך אחר כך והבחורות יודעות מה הלך שם ולא העפת את הבחור, למעשה מחקת את כל השרת אחרי שידעת שסיפרתי להן ויצרת הכל מחדש, ואחר כך השיח היה "מי הכניס לכאן בנות?", "מי הלשין?", ו"אם X תלשין אני אלשין עליה" על משהו לא קשור שהיא עשתה.
הידרו צדק בזה שהוא הבין אותם והעיף אותם ממנו בשפה היחידה שהם מבינים, זה מה שהוא צדק בו.הידרו צדק
בנות משרתת תמיד עושות בלגן
לא ידעתי לול נראה לי הייתי בdeafen כי אני לא זוכר את זה אפילואתה הייתה בVC בזמן שהוא עשה את זה והוא היה בVC וידעת טוב מאוד מה הלך שם, אני ועוד כמה דיווחנו על השרת שלך אחר כך והבחורות יודעות מה הלך שם ולא העפת את הבחור, למעשה מחקת את כל השרת אחרי שידעת שסיפרתי להן ויצרת הכל מחדש, ואחר כך השיח היה "מי הכניס לכאן בנות?", "מי הלשין?", ו"אם X תלשין אני אלשין עליה" על משהו לא קשור שהיא עשתה.
תחפש "מי מחק את הלוגים אודים" תראה מה כתבת שםלא ידעתי לול נראה לי הייתי בdeafen כי אני לא זוכר את זה אפילו
ואני שונא פורנו זה דגנרטי נראה לך שהייתי מכפה על זה? לא משנה איזה ניוד, גם מהאינטרנט הייתי מוחק
ואנחנו עשינו ריסטים לשרת כי לא רצינו לחטוף דוקסים (בשכל בדיעבד) וזה הכל מופיע בצאטים, אם יש לך בעיה את מוזמנת לפנות למשטרה נביא להם את הלוגים בשמחה
אוטיסטית