• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון קהילה של גובלינים

אהה
חשבתי מהסיפורים שלך שהם עצמם הכינו את הניודז. אז סתם היה שם מישהו נכה שעשה ואז העיפו אותו?
שוב אני מבהיר ליטרלי כל מה שקרה זה שאיזה נכה אחד שלא אזכיר את שמו שלח באיזה צ׳אנל מוסתר ניודס ואחרי זה מחקנו
ומאז כל מני נכים (נראה לי רק חוצ האמת) בטנטרם על זה
אם היא כל כך רוצה שאני אנתר 24/7 מה קורה בשרת הייתה צריכה לשלם לי תקצבה שלה

• George Floyd
סימוני אימוג׳י: מיניפאל
שובר אותי אבל הנרטיב הזה שהשרת היה איזה קבוצה חולנית מהדארקווב שעוסקים בניודז
אחד החוקים היה שאסור לפרסם פורנו 😭

שוב אני מבהיר ליטרלי כל מה שקרה זה שאיזה נכה אחד שלא אזכיר את שמו שלח באיזה צ׳אנל מוסתר ניודס ואחרי זה מחקנו
ומאז כל מני נכים (נראה לי רק חוצ האמת) בטנטרם על זה
אם היא כל כך רוצה שאני אנתר 24/7 מה קורה בשרת הייתה צריכה לשלם לי תקצבה שלה
אתה הייתה בVC בזמן שהוא עשה את זה והוא היה בVC וידעת טוב מאוד מה הלך שם, אני ועוד כמה דיווחנו על השרת שלך אחר כך והבחורות יודעות מה הלך שם ולא העפת את הבחור, למעשה מחקת את כל השרת אחרי שידעת שסיפרתי להן ויצרת הכל מחדש, ואחר כך השיח היה "מי הכניס לכאן בנות?", "מי הלשין?", ו"אם X תלשין אני אלשין עליה" על משהו לא קשור שהיא עשתה.

אתה הייתה בVC בזמן שהוא עשה את זה והוא היה בVC וידעת טוב מאוד מה הלך שם, אני ועוד כמה דיווחנו על השרת שלך אחר כך והבחורות יודעות מה הלך שם ולא העפת את הבחור, למעשה מחקת את כל השרת אחרי שידעת שסיפרתי להן ויצרת הכל מחדש, ואחר כך השיח היה "מי הכניס לכאן בנות?", "מי הלשין?", ו"אם X תלשין אני אלשין עליה" על משהו לא קשור שהיא עשתה.
הידרו צדק
בנות מרשתת תמיד עושות בלגן

לא ידעתי לול נראה לי הייתי בdeafen כי אני לא זוכר את זה אפילו
ואני שונא פורנו זה דגנרטי נראה לך שהייתי מכפה על זה? לא משנה איזה ניוד, גם מהאינטרנט הייתי מוחק
ואנחנו עשינו ריסטים לשרת כי לא רצינו לחטוף דוקסים (בשכל בדיעבד) וזה הכל מופיע בצאטים, אם יש לך בעיה את מוזמנת לפנות למשטרה נביא להם את הלוגים בשמחה
אוטיסטית

לא ידעתי לול נראה לי הייתי בdeafen כי אני לא זוכר את זה אפילו
ואני שונא פורנו זה דגנרטי נראה לך שהייתי מכפה על זה? לא משנה איזה ניוד, גם מהאינטרנט הייתי מוחק
ואנחנו עשינו ריסטים לשרת כי לא רצינו לחטוף דוקסים (בשכל בדיעבד) וזה הכל מופיע בצאטים, אם יש לך בעיה את מוזמנת לפנות למשטרה נביא להם את הלוגים בשמחה
אוטיסטית
תחפש "מי מחק את הלוגים אודים" תראה מה כתבת שם

נודר את צריכה כדורים מאכילה את עצמך הזיות וקונספירציות

חוק 1 - אסור פורנו אה וגם זה שרת שהמטרה שלו זה ניודז חחחחחחחחח אין לך כלום בקופסה אה? מטומטמת

חוק 1 - אסור פורנו אה וגם זה שרת שהמטרה שלו זה ניודז חחחחחחחחח אין לך כלום בקופסה אה? מטומטמת
לא אמרתי שהמטרה שלו זה ניודז, אין הבנת הנקרא