סיום התואר הראשון!!!איזה טקס היה לכבוד מה פווו
סיום התואר הראשון!!!איזה טקס היה לכבוד מה פווו
כי דיקססת אותו מה ציפיתהבן זונה מאיים עליי שהוא יביא עליי אנשים מה לפייס
חחחח איך יביא אנשים , מה יעשו ?הבן זונה מאיים עליי שהוא יביא עליי אנשים מה לפייס
כייייייןןןן תענוג שלום ולא להתראותסיום התואר הראשון!!!
מה הולך פה? איך הוא הגיע לזה? דוגרי אם זה קיצוני אולי תלך לאיזו רשותהבן זונה מאיים עליי שהוא יביא עליי אנשים מה לפייס
האמת ששוקל לחזור לתואר שני מהמי, בחופש ממש מרגישים את השחיקה...כייייייןןןן תענוג שלום ולא להתראות
מה אתה אומרהאמת ששוקל לחזור לתואר שני מהמי, בחופש ממש מרגישים את השחיקה...
לא יודע אם רוצה לחזור לעבודה![]()
לא יודע אם כל מקום הוא כמו החברה שאני נמצא בה, אבל מה שהלך שם באמת בלתי נסבלמה אתה אומר
מצד אחד מעניין מצד שני נשמע שוחק
לפחות אבל לא תצטרך להתעסק עם הבית זונות שהולך עכשיו בהייטק
שיסגור בסטה, אם הוא לא מבדיל בין אנשים שבאים להרוס לאנשים שבאים ליצור כל הפלטפורמה תיכשל במוקדם או במאוחר.קיצר עשו סולחה וההיחו ליואל להמשיך במלאכה החשובה שלו
לדעתי כל איום ממשי או חשיפה של פרטים אישיים צריך להיות החרקה לצמיתות ופרסונה נון גראטהשיסגור בסטה, אם הוא לא מבדיל בין אנשים שבאים להרוס לאנשים שבאים ליצור כל הפלטפורמה תיכשל במוקדם או במאוחר.
צריך לחזור תשורשים תעשה פרויקט משל עצמך אפילו סתם בשביל השפיותלא יודע אם כל מקום הוא כמו החברה שאני נמצא בה, אבל מה שהלך שם באמת בלתי נסבל
למרות שהמנהל התנצל בפניי ומנסה להיות נחמד (לא אשמתו כל כך)
פשוט לא יודע אם החודש הזה של חופש יספיק לי להחלים![]()
אין אנרגיות מהמיצריך לחזור תשורשים תעשה פרויקט משל עצמך אפילו סתם בשביל השפיות
נכים קריפטיים כותבים את זה ברמזים כדי לאיים. בוא נהיה ישירים וזהו, יאללה.לדעתי כל איום ממשי או חשיפה של פרטים אישיים צריך להיות החרקה לצמיתות ופרסונה נון גראטה
מה פלוצ היחיד שהיה לו עליך את כל המידע האישי?נכים קריפטיים כותבים את זה ברמזים כדי לאיים. בוא נהיה ישירים וזהו, יאללה.
שמעי לא נראלי שמישהי חוץ מיואל ראה את הדוקסשיסגור בסטה, אם הוא לא מבדיל בין אנשים שבאים להרוס לאנשים שבאים ליצור כל הפלטפורמה תיכשל במוקדם או במאוחר.
תשאל את מאדוקה, היא טוענת שכל המידע שהיא הטרידה אותי איתו הגיע דרך פלוצשמעי לא נראלי שמישהי חוץ מיואל ראה את הדוקס