הפורי הגייז
תמונת הפרופיל של זורדו
והספויילרים
אבל אז אף אחד לא יכנסאולי תפתח מקום ייעודי לאשכול nsfw של זורדו, כמו תת פורום בתוך ברבורים שלא מופיעה ב display עצמו
הפורי הגייז
תמונת הפרופיל של זורדו
והספויילרים
אבל אז אף אחד לא יכנסאולי תפתח מקום ייעודי לאשכול nsfw של זורדו, כמו תת פורום בתוך ברבורים שלא מופיעה ב display עצמו
אני רוצה שיהיה לפחות סיכוי קטן שתיכנסו לפורנו המושלם שליזה מבריח את ההואוז
אני נכנס לשם תמיד סתם לראות כי זה מוזראני רוצה שיהיה לפחות סיכוי קטן שתיכנסו לפורנו המושלם שלי
אתה הולך למצעד הגאווה מחופש לפורי?אני רוצה שיהיה לפחות סיכוי קטן שתיכנסו לפורנו המושלם שלי
פורנו זה לגיטימי. אין טעם לאכוף מה שלגיטימי רק לוודא שלא מפרים זכויות יוצרים על כוס עם זכויות יוצרים.אכיפה? ואז מה אני אציע מול כספ?
איך הוא יוודא הוא יעשה מחקר על כל כוס שאתה מפרסם?פורנו זה לגיטימי. אין טעם לאכוף מה שלגיטימי רק לוודא שלא מפרים זכויות יוצרים על כוס עם זכויות יוצרים.
אני לא עורך דין. שיתייעץ עם מי שצריך חביבי.איך הוא יוודא הוא יעשה מחקר על כל כוס שאתה מפרסם?
הוא צריך להכריח את המשתמשים לקרוא את החוקים או לאשר שקראו לפני שנכנסו ולומר להם שזה על אחריותם הפרסום פה וכו למרות שאולי זה לא תקף משפטיתאני לא עורך דין. שיתייעץ עם מי שצריך חביבי.
כן אני מאשר שקראתי את המשפט ''אני מאשר שקראתי''.הוא צריך להכריח את המשתמשים לקרוא את החוקים או לאשר שקראו לפני שנכנסו ולומר להם שזה על אחריותם הפרסום פה וכו למרות שאולי זה לא תקף משפטית
באמת צריך עורך דין להתייעץ איתו
חחחח כן כבוד השופט זה רק מה שראיתי שהיה רשוםכן אני מאשר שקראתי את המשפט ''אני מאשר שקראתי''.
לא מכיר בסמכויות השיפוט של מפלגת בג''ץ השמאלנית ממילא שיאכלו בתחת זה מדינת יהודה פה ורק משיח בן יוסף יכול לשפוט אותי.חחחח כן כבוד השופט זה רק מה שראיתי שהיה רשום
כן מדינת יהודה, תשטול ענבים תרחיב את שטחינולא מכיר בסמכויות השיפוט של מפלגת בג''ץ השמאלנית ממילא שיאכלו בתחת זה מדינת יהודה פה ורק משיח בן יוסף יכול לשפוט אותי.
שתלתי ענבים בגוש קטיף בסוף באה מפלגת צה''ל השמאלנית ופינתה אותנו ונתנה לערבים את כל מה שבנינוכן מדינת יהודה, תשטול ענבים תרחיב את שטחינו
תשתול מחדש תנטה עץ תשים יותר דגליםשתלתי ענבים בגוש קטיף בסוף באה מפלגת צה''ל השמאלנית ופינתה אותנו ונתנה לערבים את כל מה שבנינו
לא שותל שום דבר יותר. כל מה שיהודים עושים המדינה גונבת נותנת למוסלמים. לא מכבדתשתול מחדש תנטה עץ תשים יותר דגלים
בסוף הם יבינו עם מי יש להם עסק
קיבלת כובע וציציות?בבית אבל גמור
אתמול גם היה טקס בטכניון, קמתי מחמורמר ממ