• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון קהילה של גובלינים

אסור, הוא בתפקיד מסווג, מסתבר. איזה אפס. שיעיפו אותו כוס אמא שלו מה יצור תת רמה שמספים גופות באינטרנט ומאיים על אנשים כל היום עושה בתפקיד מסווג.
זה מה שמפתיע אותך? לא העובדה שנתנו לפרידריך נשק ומדים טקטיים ומסתבר שגם רשיון נשק פרטי? אני זוכר עוד שהייתי בדיסקורד של פלוצ והוא דיבר על זה שאין לו כוח להיות בדרום והקווקזי אמר לו למחוק דברים שלא יעלו עליו.

אסור, הוא בתפקיד מסווג, מסתבר. איזה אפס. שיעיפו אותו כוס אמא שלו מה יצור תת רמה שמספים גופות באינטרנט ומאיים על אנשים כל היום עושה בתפקיד מסווג.
לול אני יודע מה התפקיד שלו. אחלה גבר פלוצ

זה מה שמפתיע אותך? לא העובדה שנתנו לפרידריך נשק ומדים טקטיים ומסתבר שגם רשיון נשק פרטי? אני זוכר עוד שהייתי בדיסקורד של פלוצ והוא דיבר על זה שאין לו כוח להיות בדרום והקווקזי אמר לו למחוק דברים שלא יעלו עליו.
יש לי תיעוד ארכיוני של כל השרת שלו, עם כל החרא ההזוי שהלך שם. שידווח, מה אני עשיתי? הטרדתי נשים? הספמתי גופות? פרצתי לאתרים? השתמשתי בגישות שהצבא נתן לי כדי להטריד אחרים? יאללה שיסבכו אותו שיעיפו את החלאה הזה מהצבא. מאיפה לי שהוא עושה מילואים, ואם הוא עושה מילואים צריך להעיף אותו לקיבינימט, הוא סכנה מהלכת.

• צ׳אד
סימוני אימוג׳י: מיאומי
מקווה שהיית טיפש מספיק כדי להתלונן עליי, שיבדקו טוב מה הפעילות שלך פה, יש לי יותר ממספיק חומרים

ליטרלי יצאתי לריצה ומסתבר שפספסתי meltdown ראשון בתולדות הפורום.
כוסאמק ערס אני והטיימינג המחורבן שלי.
אתה מסתכל על זה הפוך
בזמן שאתה עבדת על כושר אנחנו עסקנו בשלום כיתה א'

דרך אגב דיווחתי על השרת שלך כבר בעבר, זה לא יהיה משהו חדש שצץ בגלל איזו וונדטה, הלכו שם דברים פליליים, וזכור לי איך הקופים שם צצו לקרוא "מי הכניס לכאן בנות" אחרי שסיפרתי לרדיוהד והבחורה השניה ששלחו שם ניודז שלהן. אפס. אפס קוקסינל. וכן די ברור לי שכולם זוכרים שהיה לך "מעגל פנימי" לדברים שבהם כבר שיחקתם בחיים של אנשים לא יציבים כמו גלעד וטיים. אפס. ואתה מנסה לעשות את זה לי כי אתה משוכנע מסיבה כלשהי שאני סכיזופרנית, המפקדים שלך יאהבו את זה. אפס.

שלא לדבר על המאגרים הצבאיים ששלחו שם, בוא נדבר על זה @Abc חתיכת קוקסינל. לך תלשין עליי, אני מקווה שתעשה את זה.

דרך אגב דיווחתי על השרת שלך כבר בעבר, זה לא יהיה משהו חדש שצץ בגלל איזו וונדטה, הלכו שם דברים פליליים, וזכור לי איך הקופים שם צצו לקרוא "מי הכניס לכאן בנות" אחרי שסיפרתי לרדיוהד והבחורה השניה ששלחו שם ניודז שלהן. אפס. אפס קוקסינל. וכן די ברור לי שכולם זוכרים שהיה לך "מעגל פנימי" לדברים שבהם כבר שיחקתם בחיים של אנשים לא יציבים כמו גלעד וטיים. אפס. ואתה מנסה לעשות את זה לי כי אתה משוכנע מסיבה כלשהי שאני סכיזופרנית, המפקדים שלך יאהבו את זה. אפס.
את מדברת על פלוצ או על יואל

שלא לדבר על המאגרים הצבאיים ששלחו שם, בוא נדבר על זה @Abc חתיכת קוקסינל. לך תלשין עליי, אני מקווה שתעשה את זה.
You dumb and reactive, I'm petty with dedication

בוא נפרסם פרטים שפוגעים בבטחון המדינה וכלום לא יקרה לי חיחי

נעשה ממך לקח

ריחמתי עלייך ולא היה לי קשר לשטויות שהמצאת אבל החלטת להתעסק איתי אז תתמודדי

You dumb and reactive, I'm petty with dedication

בוא נפרסם פרטים שפוגעים בבטחון המדינה וכלום לא יקרה לי חיחי

נעשה ממך לקח

ריחמתי עלייך ולא היה לי קשר לשטויות שהמצאת אבל החלטת להתעסק איתי אז תתמודדי
אתה סכנה מהלכת והdigital footprint שלך די רע

אז אפשר גם להסיק שמה שמיניפאל כתב על המייל האדום לא היה הטרלה? איזו מן עבירה זו?