יכול להיות, אבל היה הרבה דברים של "מעגלים פנימיים" שהם העלימו מהרלול כל החרא הזה גם היה בכספ בפומבי היו בגרמניה נראה לי משהו כזה אם אני לא טועה?
יכול להיות, אבל היה הרבה דברים של "מעגלים פנימיים" שהם העלימו מהרלול כל החרא הזה גם היה בכספ בפומבי היו בגרמניה נראה לי משהו כזה אם אני לא טועה?
פויה הומו, בגללך הקדוש ברוך הוא שולח רעידות אדמהרוצה אני אמצוצך
שיט של חנוניםיכול להיות, אבל היה הרבה דברים של "מעגלים פנימיים" שהם העלימו מהר
מי זה היה טיים? זה היה שלמה גורמט?משהו על זה שגלעד וטיים הטרידו נשים ביחד. וכמובן הסרטונים של טיים וכל החרא הקריפי הזה.
פלוצ עשה לך לייק לולפויה הומו, בגללך הקדוש ברוך הוא שולח רעידות אדמה
לא הייתי במעגלים הפנימיים שלהםשיט של חנונים
מה כבר הדליפו שם אם הבנתי ניודס חחח?
סתוםכן יש שמועה שחמורה זה ניקול שהיא יאמנה שהוא אני שאני הידרו ואנחנו מנהלים חמל עם 8 מסכים שמנתר את הבית של חוצוניט 24/7 כמו המופע של טרומן
כדורים דחוף לפני שהמאשפז הפסיכיאטרי מגיע
מישהו שלא מנהל שלח שם משהו פעם אחת ומחקנו ומאז כל מני נכים מבלבלים על זה תשכל, virtue signaling הזוישיט של חנונים
מה כבר הדליפו שם אם הבנתי ניודס חחח?
לייק זה לייק, אני לא שואל שאלות. מצידי שיחיא סינוואר יגיב לי על הסטורי (שאני אף פעם לא מעלה) באינסטגרם.פלוצ עשה לך לייק לול
יפה זה נשמע הגיוני, תתאמני על להגיד את זה כי כשאת בחקירה קל להיכנס לפאניקה ודופק 200 אז טוב שיהיה לך משהו מוכןחחחחחחח רגע רגע אתה חושב שעשיתי עליך איזו בדיקה מעמיקה? השם שלך בtruecaller זה השם שלך + מגשימים, וואו איזה מידע סודי.
אז מה בדיוק יואל מחק אם לא את הדוקסים שעשיתם אחד לשניאני לא עשיתי דוקס
לול אני בטוחה שתספר להם שאתה משתמש מוכר מפורום של ביטוח לאומי שהיה מספים גופות ומאיים על אנשים במשך שנים, ואולי גם שלח חשפן לבית של קטין, מי יודע.יפה זה נשמע הגיוני, תתאמני על להגיד את זה כי כשאת בחקירה קל להיכנס לפאניקה ודופק 200 אז טוב שיהיה לך משהו מוכן
מחק רמזים מפגריםאז מה בדיוק יואל מחק אם לא את הדוקסים שעשיתם אחד לשני
הציפור השלישיתכן יש שמועה שחמורה זה ניקול שהיא יאמנה שהוא אני שאני הידרו ואנחנו מנהלים חמל עם 8 מסכים שמנתר את הבית של חוצוניט 24/7 כמו המופע של טרומן
כדורים דחוף לפני שהמאשפז הפסיכיאטרי מגיע
אנשים נחקרים זה קורהחחחחחח למה שיעשו עליה חקירה בגלל חייל מה היא מתנקשת ברמטכל חחחח