• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון קהילה של גובלינים

לול תראה אותי, אני עם דוקס עליי עד הברכיים כל מגילת לכלוך יש עליי כאילו זה ספריית אלכסנדריה

אפילו זה שדיקסס אותי ראשון בכלל הייתי איתו אחר כך בקשר טוב וסלחתי לו ולא נטרתי לו בכלל מאז אין לי טעם מר בפה על זה
תקשיב הספריית אלכסנדריה הרג אותי כמעט נחנקתי

אני עם חיוך ענק על הפנים כיף לי
אז זהו! תגיד שאתה פשוט דביל שמוכן לזרוק הכול (ואני בטוח שקרעת את התחת כדי להגיע למקום שאתה בו היום) כי אתה מוגבל חברתית שלא התפתח מהימים של להיות מיקרו סלבריטי בקהילה של מסכנים באינטרנט. אתה מבין שאתה יכול לחרבן על כולנו בעוד כמה שנים באיזה מגדל יוקרה בדובאי מוקף בכוסיות ואתה מעדיף להסתכן בלאבד הכול בגלל שזה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? אתה קולט שאתה מפגר על כל השכל? איך אתה מתכוון להסביר את זה להורים? "עבל אמא היא קראה לי הומו"?

• אהבתי
  • חחח
סימוני אימוג׳י: סוגוי, פירמידות ו-עמבהלה
לא קרה ואין ראיות
שקרנית מוזרה
אמרת שהמשתמשים המוזרים האלו היו שלך, אחרי שמאדוקה אמרה לי שהם שלך, וניסיתי לברר מולך כי חשבתי שממציאים עליך דברים.

אז לזכר הימים ולזכר החברות מחליקים וזהו..
אפשר לחשוב כבר מי ומה...
תחשוב מישהו מהעבר היה מתחיל להאשים אותך בדברים שלא דמיינת ולא שמעת עליהם בכלל ״איימת לרצוח אותי עם דלק״ חחחחחחחחח איך אתה אמור להגיב

לול תראה אותי, אני עם דוקס עליי עד הברכיים כל מגילת לכלוך יש עליי כאילו זה ספריית אלכסנדריה

אפילו זה שדיקסס אותי ראשון בכלל הייתי איתו אחר כך בקשר טוב וסלחתי לו ולא נטרתי לו בכלל מאז אין לי טעם מר בפה על זה
יש מצב פשוט ששני הצדדים פשוט נהנים מכל זה וזה אספקה בשבילהם...

תחשוב מישהו מהעבר היה מתחיל להאשים אותך בדברים שלא דמיינת ולא שמעת עליהם בכלל ״איימת לרצוח אותי עם דלק״ חחחחחחחחח איך אתה אמור להגיב
אומר דפאק.. וממשיך הלאה

אמרת שהמשתמשים המוזרים האלו היו שלך, אחרי שמאדוקה אמרה לי שהם שלך, וניסיתי לברר מולך כי חשבתי שממציאים עליך דברים.
נראה לי כשאת אומרת ״משתמשים״ את כוללת עוד משתמשים שהם לא אני
שוב אותו שיט כמו הניוד בשרת
לקחת משהו פצפון ולעשות ממנו סיפור שלם
סכיזו

חשבתי שהוא פרש מהאתר בכלל, אם לא מלא אנשים היו אומרים שזה הוא זה לא היה על דעתי בכלל. וכשאמרו לי בהתחלה אמרתי שאין סיכוי ושסתם מנסים להאשים אותו.

כמו ששיקרת שפרשת ורצית שיחשבו שפרשת ובפועל נשארת עמוק באותם מעגלים

אז זהו! תגיד שאתה פשוט דביל שמוכן לזרוק הכול (ואני בטוח שקרעת את התחת כדי להגיע למקום שאתה בו היום) כי אתה מוגבל חברתית שלא התפתח מהימים של להיות מיקרו סלבריטי בקהילה של מסכנים באינטרנט. אתה מבין שאתה יכול לחרבן על כולנו בעוד כמה שנים באיזה מגדל יוקרה בדובאי מוקף בכוסיות ואתה מעדיף להסתכן בלאבד הכול בגלל שזה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? אתה קולט שאתה מפגר על כל השכל? איך אתה מתכוון להסביר את זה להורים? "עבל אמא היא קראה לי הומו"?
כן אני פסיכופט אני רוצה להיות הומלס בא לי אקשן P: