אני לא זוכר את זהנו אז אתה המשתמש שאיים לשפוך עליי דלק
אולי זה היה מאוד ברור שזה טרול? סתם ניחוש
אני לא זוכר את זהנו אז אתה המשתמש שאיים לשפוך עליי דלק
אתה לא פסיכופת, אתה סתם פריק שנואש שיסתכלו עליו, הבעיה היא שאתה עדיין לא קולט את זה. יכול לצאת ממך משהו גדול אבל אם אתה מעדיף להרוס לעצמך את החיים בשביל לשכוח מזה שאתה לוזר שרב עם לוזרים אחרים אז באהבה.כן אני פסיכופט אני רוצה להיות הומלס בא לי אקשן P:
אכתוב כאן את הסקשן מהמגילה ששלחתי ליאמנה על רוע מזדמן ואעצור את הדיון כאןאני לא זוכר את זה
אולי זה היה מאוד ברור שזה טרול? סתם ניחוש
עכשיו תקרא בלי לרפרף. תעשה תשובה יא הזוי, אתאיסט בהסוואה. אין לך אלוהים.אוקיי קראתי
אין לי מושג מי זה אספרסו
אין לי מושג מי זה סטילהוק והרוקח
אין לי מושג מי זה חתולשפיך חוץ מזה ששמעתי שהתאבד
נשמע שזה לא קשור אלי (בפעם המיליון) אז מה את רוצה ממני
אבל אני מסכים שזה תופעה רעה וזה מרושע להיטפל ל-lolcows נו מה חדש ומה הקשר אלי לעזאזל חחחעכשיו תקרא בלי לרפרף. תעשה תשובה יא הזוי, אתאיסט בהסוואה. אין לך אלוהים.
כן זה לגמרי לא משהו שאתה לוקח חלק בו, אני בספק גם אם יש לך מספיק כנות אינטלקטואלית, בטח שלא מול עצמך כדי להכיר בזה. תחיה באיזה תסריט שאתה רוצה. יש דין ויש דיין, אני רק רוצה שתרדו לי מהגב, אני לא חושבת שיש לי איזה צורך להעניש מישהו.אבל אני מסכים שזה תופעה רעה וזה מרושע להיטפל ל-lolcows נו מה חדש ומה הקשר אלי לעזאזל חחח
כן זה לגמרי לא משהו שאתה לוקח חלק בו, אני בספק גם אם יש לך מספיק כנות אינטלקטואלית, בטח שלא מול עצמך כדי להכיר בזה. תחיה באיזה תסריט שאתה רוצה. יש דין ויש דיין, אני רק רוצה שתרדו לי מהגב, אני לא חושבת שיש לי איזה צורך להעניש מישהו.
נמאס לי להיות מוצלח אני רוצה struggleאתה לא פסיכופת, אתה סתם פריק שנואש שיסתכלו עליו, הבעיה היא שאתה עדיין לא קולט את זה. יכול לצאת ממך משהו גדול אבל אם אתה מעדיף להרוס לעצמך את החיים בשביל לשכוח מזה שאתה לוזר שרב עם לוזרים אחרים אז באהבה.
לא משתמש מ2024, הייתי באתר ב2024, מדובר על דברים מאוחרים יותר. לא מגיעה לך שום התנצלות, לי מגיעה התנצלות, על יותר מדבר אחד, אני רואה שאתה מזהה שינוי בטון וחושב שאתה בעמדת מיקוח. פקה פקה. לפני שניה דיברת כמו עבריין מקלדת ממוצע.אוקיי אז שוב את מדברת על משתמש שפתחתי ב2024 שקראו לו חוצוניט ורשמתי מספר הודעות שאפשר לספור עם הידיים ולא השתמשתי בזהות שלך
ומזה את קופצת למסקנה שאני צד lolcows ומחפש לאמלל אותם ובלה בלה בלה
ואני בחוסר כנות אינטלקטואלית
בואי תפרסי מול כולם פירוט של כל הדרכים שבהם התעללתי והצקתי בשנה שנתיים האחרונות ותצטרפי ראיות
-או- שתסתמי תפה / התנצלות
או שאני אקח את זה קדימה כמו שאת עשית
לא מיקוח פשוט זה ברור שאין לך רעיות ושאת מנפחת כלום ושום דברלא משתמש מ2024, הייתי באתר ב2024, מדובר על דברים מאוחרים יותר. לא מגיעה לך שום התנצלות, לי מגיעה התנצלות, על יותר מדבר אחד, אני רואה שאתה מזהה שינוי בטון וחושב שאתה בעמדת מיקוח. פקה פקה. לפני שניה דיברת כמו עבריין מקלדת ממוצע.