• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר

דיון קרלו סאמוסה דובונית

לא עומד לו מזה כי הוא גיי , אולי הרבי גם אנס אותו שהיה חרדי פעם
אנצל עליו גישות?
מאיזה בחינה? אקרא לו פרטיות? כבר רשמתי באשכול לא לסמוך עליי, או על ארז בנוסף בעניין הזה
חוץ מזה מה יש לי להרוויח מלריב עם משתמשים כשהפורום שלי בקושי עם חמישה אנשים וחצי?

תראה זה בחירה שלו
אני בתמימותי בסך הכל מה שאלתי? שאלתי אותו מה אחותו עשתה לו איך היא נגעה בו. כמה שהוא התעצבן על זה. וואי וואי וואי. מה פשעי ומה חטאי? שעמד לי.
כבוד השופט, מי ישמע, עמד לו!! אוי ואבוי. אם הוא היה קורא אשכולות של ניצולי תקיפה מינית הוא יודע שלכולם שם עומד כל הזמן מזכרונות של העבר.
אני יודע כי קראתי את כל האשכולות שלהם והם כולם מספרים את אותו סיפור.
איך מה שרשמתם פה עוזר לקדם את הגעתו לאתר? אתה ומיאומי מנהלים פה ואתם יודעים טוב מאד שהוא לא אוהב אתכם בגלל דברים שעשיתם ואמרתם לו. ובמיוחד מיאומי מה שרשמת פה הכי מרחיק אותו שאפשר. נראלכם שיכנס לפורום כששני המנהלים יכולים לתת לו באן אם הוא יריב איתם? בשביל מה לו? הרי זה גם הוא יכול לקבל בכספ

איך מה שרשמתם פה עוזר לקדם את הגעתו לאתר? אתה ומיאומי מנהלים פה ואתם יודעים טוב מאד שהוא לא אוהב אתכם בגלל דברים שעשיתם ואמרתם לו. ובמיוחד מיאומי מה שרשמת פה הכי מרחיק אותו שאפשר. נראלכם שיכנס לפורום כששני המנהלים יכולים לתת לו באן אם הוא יריב איתם? בשביל מה לו? הרי זה גם הוא יכול לקבל בכספ
הוא סידר לי עכשיו באן בפאפיוש הדובון הזה חחח

מה אתה ברצינות לא מכיר בנות שאתה ככה מדבר?
גבר גיי שווה בעיני אישה להקיא , להתגרש, לברוח ,לבגוד
זה סטרייט חלש אופי. על גייז הן מריירות

צריך להביא את בנימין לפה
היה פה בנימין אתמול אבל כנראה לא הוא. פעם הבאה שיכנס לכספ נביא אותו לעזאזל !!! (חסר האימוגי שהוא תמיד עושה ורציתי לכתוב פה 🥺)

היה פה בנימין אתמול אבל כנראה לא הוא. פעם הבאה שיכנס לכספ נביא אותו לעזאזל !!! (חסר האימוגי שהוא תמיד עושה ורציתי לכתוב פה 🥺)
כן הוא ישמח לפורום בלי באנים אחרי שעל פעם נותנים לו באן לחודש

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: ManOfSpam