כי אתה סתם אגרסיבי, אתה מקלל את כולם בלי קשר לכלום. אתה תקלל מישהו שאומר לך בוקר טוב ותאמר לו "צהריים עכשיו יא דפקט"אהבתי שלא כללת את הנאצות שלי
וואלה אולי יש מצבכי אתה סתם אגרסיבי, אתה מקלל את כולם בלי קשר לכלום. אתה תקלל מישהו שאומר לך בוקר טוב ותאמר לו "צהריים עכשיו יא דפקט"
אני גם הייתי כמוך פעם, בהמה, אבל עם השנים התמתנתי בדיבור ירד לי קצת האגו ואני כיום מסוגל לסבול רמה מסוימת של רמיסות כלפיי בלי ממש שזה ישפיע עליי יותר מדיוואלה אולי יש מצב
יואל אני לא מצליח לסדר שהגיף יהיה במרכז החתימה דרך הטחפוןאני גם הייתי כמוך פעם, בהמה, אבל עם השנים התמתנתי בדיבור ירד לי קצת האגו ואני כיום מסוגל לסבול רמה מסוימת של רמיסות כלפיי בלי ממש שזה ישפיע עליי יותר מדי
אני עשיתי בטלפוןיואל אני לא מצליח לסדר שהגיף יהיה במרכז החתימה דרך הטחפון
התחברתי דרך המחשב בלית ברירה בסוףאני עשיתי בטלפון
חחחחחחחחחחח כוסית לבנה רומסת אותךכולה קיללתי, מה אמרתי "אתה על הזין שלי" אני אומר את זה גם למשפחה ולבוס שלי בעבודה... אם כבר אני נרמסתי היום כמו שצריך, תהיה בטוח שמכניסת כיפור אני מעשן ג'ויינטים ונרמס על הספה חחח
גם מה כבר אתה יכול לעשות בתכלס? תביא באן נפתח אלט, אני גם ככה פותח אלטים גם בלי שאני מקבל באן...ך
כן... כוסית פרגית... לא אני זה שנטחןחחחחחחחחחחח כוסית לבנה רומסת אותך
זה לא FXPכולה קיללתי, מה אמרתי "אתה על הזין שלי" אני אומר את זה גם למשפחה ולבוס שלי בעבודה... אם כבר אני נרמסתי היום כמו שצריך, תהיה בטוח שמכניסת כיפור אני מעשן ג'ויינטים ונרמס על הספה חחח
גם מה כבר אתה יכול לעשות בתכלס? תביא באן נפתח אלט, אני גם ככה פותח אלטים גם בלי שאני מקבל באן...ך