אמר לי היא קרינג׳ית ולהעיף אותה אמרתי לו שלא אז הוא היה מדבר עם חבר שלו שהיה בהנהלה (אין לי מושג מי זה היה עד היום) והייתי חוטף באנים על כל פיפס כי הם היו מחפשים אותי בנרות
אתה יודע שרוי הפך לאדמין בויקיפדיה? מה שנקרא שם מפעיל מערכתדפקו לי כשהייתי בניהול פעם אחת חחחח, גם בו זמנית לבר וpinkguy שהיה גם בניהול לדעתי חחחחח, היה חיסול ממוקד...
Absolute אלוהים ישמור momentאתה יודע שרוי הפך לאדמין בויקיפדיה? מה שנקרא שם מפעיל מערכת
מי זה רויאתה יודע שרוי הפך לאדמין בויקיפדיה? מה שנקרא שם מפעיל מערכת
לא הבנתי מי אתה בכספAbsolute אלוהים ישמור moment
היתה תקופה שהייתי מטריל בויקיפדיה המון, אז hiyorix היה אחד המפעילים היותר פעיליםAbsolute אלוהים ישמור moment
אתה יודע שרוי הפך לאדמין בויקיפדיה? מה שנקרא שם מפעיל מערכת
Absolute אלוהים ישמור moment
וואלה האמת שלא ידעתי, והאמת שאיתי הוא יצא גבר בזמנו... עזר לי למרות שלא היינו כאלו קרובים או משהוהיתה תקופה שהייתי מטריל בויקיפדיה המון, אז hiyorix היה אחד המפעילים היותר פעילים
היום הוא גם הרבה פחות פעיל וגם נהיה הרבה פחות כיף להטריל בויקיפדיה כי יש מספיק אנשים מתוך הקהילה שהורסים אותה במו ידיהם, אז לא צריך כבר טרולים כמוני חחחח
מה שכן מצאתי לא מזמן עוד נכה מיינקראפט מכספ שבד בבד מפיץ בויקיפדיה תעמולה פלסטינאית על טורבו
הוא רמס יופי את ג'אסט ווייטוואלה האמת שלא ידעתי, והאמת שאיתי הוא יצא גבר בזמנו... עזר לי למרות שלא היינו כאלו קרובים או משהו
חחחחחחח מת
ג'אסט וויט היה אחד הלא צפויים שיצא לי להיתקל בהםהוא רמס יופי את ג'אסט ווייט
חחחחחחח מת