תכלס למה לטרוח ככ בשביל האתר הנכה של ארז שממילא תם זמן הכספנראה לי יש לה יותר משתמשים ממני. בטוח שחלק גם גנובים. אני לא גנבתי רק פתחתי פעם עם בוט אחרי שכל משתמש שלי היה מקבל באן.
אבל אצלה כל משתמש זה לארפ אחר לא כמוני שכולם אותה דמות
כיייייןןן מוות לבאנים סוף לשיכרון כוח סוף סוף האקשן חוזר
נראה אולי אפתח, אמרתי במידה ויהיה ביקושאתה פותח דיון לליגת האלופות?
תכלס למה לטרוח ככ בשביל האתר הנכה של ארז שממילא תם זמן הכספ
עכשיו עידן דיבור כושי...
כספ זה אתר ארכאי של מאובנים
ככה זה הם מתנכלים נתפסים עליך ולא משחרריםגם תבין שהאכיפה סלקטיבית. אנשים מקללים אותי חופשי ולא מקבלים כלום. נכים סימפים מספימים איתה וגם גונבים משתמשים וההנהלה לא עושה כלום. אבל אני רק כותב ארמנואיד ישר באן.
אני כותב למנהלים על מה שהולך כאן והם ראש קטן מנסים לא להבין מה הלך שם.
בלי הבאנים הייתי כבר פורש מכספ אבל כל באן רק גורם לי לפתוח עוד משתמשים ולהספים שטויות
האתר על ערש דווי הודות למחיקה חסרת ההבחנה של אותם מנהלונים בכירים שלוחיםהמנהלים הנכים גורמים לי להישאר שם. ויש גם את הנכים שמנסים לאיים עליך וגורמים לך לחפור על הפעילות שלהם
Cככה זה הם מתנכלים נתפסים עליך ולא משחררים
מאמין שהרבה מנהלים סימפים למשתמשות מעצם היותן נשים ומעלימים עין משטויות שהן עושות. יצא לי להיחשף בעצמי כמה פעמים.
בתכלס רוב הפעילות בכספ עכשיו זה משתמשים שפותחים אשכולות על האתר הזה ועל זה שהוא יותר טוב ופעיל ואז אוכלים באן. ועדיין כספ מפסיד במספרים![]()
אתה עכשיו לומד בעסמבלי בטח משבץ אחושרמוטהתענוג כיייין אין על סי
גם אסמבלי חמודי אבל עשו את זה מסריח באת"מ. העיקר שזה טהור בלי זבל מודרני ותאגידי, הבא בהיררכיה אחרי שניהם וrust זה cpp ממאתה עכשיו לומד בעסמבלי בטח משבץ אחושרמוטה
ככה זה הם מתנכלים נתפסים עליך ולא משחררים
מאמין שהרבה מנהלים סימפים למשתמשות מעצם היותן נשים ומעלימים עין משטויות שהן עושות. יצא לי להיחשף בעצמי כמה פעמים.
בתכלס רוב הפעילות בכספ עכשיו זה משתמשים שפותחים אשכולות על האתר הזה ועל זה שהוא יותר טוב ופעיל ואז אוכלים באן. ועדיין כספ מפסיד במספרים![]()
שמע התחננתי להם בדלת פתוחה (איכשהו בר הנכה ראה את זה כנראה מישהו מניאק הדליף) שיחזירו לי תמשתמשים ויפסיקו לתת באנים והם אמרו שאני צריך להפסיק לקלל וליצור משתמש עם אימייל אמיתי והסברתי להם שאין לי איך כי זה לא עובד ליגם תבין שהאכיפה סלקטיבית. אנשים מקללים אותי חופשי ולא מקבלים כלום. נכים סימפים מספימים איתה וגם גונבים משתמשים וההנהלה לא עושה כלום. אבל אני רק כותב ארמנואיד ישר באן.
אני כותב למנהלים על מה שהולך כאן והם ראש קטן מנסים לא להבין מה הלך שם.
בלי הבאנים הייתי כבר פורש מכספ אבל כל באן רק גורם לי לפתוח עוד משתמשים ולהספים שטויות
שמע התחננתי להם בדלת פתוחה (איכשהו בר הנכה ראה את זה כנראה מישהו מניאק הדליף) שיחזירו לי תמשתמשים ויפסיקו לתת באנים והם אמרו שאני צריך להפסיק לקלל וליצור משתמש עם אימייל אמיתי והסברתי להם שאין לי איך כי זה לא עובד לי
הם אמרו בסדר
אחרי פחות משבוע קיבלתי באן על איזה קללה קטנה בדיונים ואקטואליה ואז ישר חזרו הצמיתויות
הם צימתתו לי את כולם. הלבוי פירמידות
ואז התגיגעתי לפירמידות אז שיניתי כמעט את כל השמות של המשתמשים האחרים שהיו לי נגיד עת לאהבה לפירמידות וגם הם קיבלו צמיתות
פעם לפני שנשבר לי הזין מהפורום הנכה הזה (לפני שלוש שנים) עוד הייתי עושה את זהLol אני כל המשתמשים שלי עם מייל זמני