• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שימו לב, אפשר כעת לתרום זוזין רק מ500 זוזין, ויש עמלה של 10% על הצד התורם בעת התרומה, אז עדיף להרוויח לבד בלי להסתמך על תרומות.
    שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון מאדוקה הזונה מתעצבנת שאני עונה לכולם ולא לה וקוראת למנהלים על ספאם באשכול שכולו גזענות אחרי שמאבדת את זה

אני לא מכיר אותו
ממליץ?

הרב היחיד שיחסית אובייקטיבי ומביא טיעונים טובים ולא מחרטט שטויות או הולך לכיוונים הזויים/טענות הזויות. אבל גם עושה לפעמים קפיצות גדולות מדי כמו בחלק של מדאיזם לתאיזם

הרב היחיד שיחסית אובייקטיבי ומביא טיעונים טובים ולא מחרטט שטויות או הולך לכיוונים הזויים/טענות הזויות. אבל גם עושה לפעמים קפיצות גדולות מדי כמו בחלק של מדאיזם לתאיזם
הוא לא רב

הוא הוגה דעות / אפולוגטיקן של הדת

ד"ר לפיסיקה באונ' תל אביב

פילוסוף אנליטי

הוא הוגה דעות / אפולוגטיקן של הדת

ד"ר לפיסיקה באונ' תל אביב

פילוסוף אנליטי

הוא יחסית לא פונה לאפולוגטיקה נכה כמו רוב הרבנים/כמרים וכן בוחן הרבה אמונות ומסורות ומוריד מה שלא מסתדר או עקבי מספיק או שאין בסיס מספיק משמעותי

הוא יחסית לא פונה לאפולוגטיקה נכה כמו רוב הרבנים/כמרים וכן בוחן הרבה אמונות ומסורות ומוריד מה שלא מסתדר או עקבי מספיק או שאין בסיס מספיק משמעותי
למה לא רב? אין לו מספיק ידע?
הוא רב של חבר'ה אפיקוריעסים

כמו ליבוביץ עליו השלום

הוא רב של חבר'ה אפיקוריעסים

כמו ליבוביץ עליו השלום

הוא היה אומר שלא מאמין בתיוגים. וגם הוא צודק שמה שחשוב זה מה אמיתי ומה לא ולא איך מגדירים דברים. גם הרמבם הרבה החשיבו ככופר עד שקיבלו אותו והאנשים שהיו עם דעה דומה ראו את רוב המאמינים ככופרים.

הוא גם שונה מאוד מלייבוביץ. לייבוביץ היה הזוי ואם מנתחים אותו קל להגיע למסקנה שהוא פשוט שמרן חברתי שרוצה לשמור את הדת שגדל אליה אבל לא מסוגל להאמין בה. מיכאל אברהם באמת מאמין כאן.

אבל מהקצת שקראתי בדברים שקשורים לפרקטיקה דתית נראה שהוא מפרק מושגים ומנסה להבין וליצור תמונה אמיתית שרבנים אחרים לא עושים.
לפעמים גם מקבל פיקציות כמו מכירת חמץ שגם ירדתי עליה בפורום. אבל לא מספיק מבין בזה כדי באמת לנתח את זה וזה פחות מעניין אותי

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
הוא היה אומר שלא מאמין בתיוגים. וגם הוא צודק שמה שחשוב זה מה אמיתי ומה לא ולא איך מגדירים דברים. גם הרמבם הרבה החשיבו ככופר עד שקיבלו אותו והאנשים שהיו עם דעה דומה ראו את רוב המאמינים ככופרים.

הוא גם שונה מאוד מלייבוביץ. לייבוביץ היה הזוי ואם מנתחים אותו קל להגיע למסקנה שהוא פשוט שמרן חברתי שרוצה לשמור את הדת שגדל אליה אבל לא מסוגל להאמין בה. מיכאל אברהם באמת מאמין כאן.

אבל מהקצת שקראתי בדברים שקשורים לפרקטיקה דתית נראה שהוא מפרק מושגים ומנסה להבין וליצור תמונה אמיתית שרבנים אחרים לא עושים.
לפעמים גם מקבל פיקציות כמו מכירת חמץ שגם ירדתי עליה בפורום. אבל לא מספיק מבין בזה כדי באמת לנתח את זה וזה פחות מעניין אותי
ראיתי את האשכול שהטרלת עם למכור את מערכת העיכול לגוי

מצאתי פרצה לאכול ביום כיפור ושהכל יהיה פתוח וגם שכולם ישמרו כיפור - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=22058903

תרנגול ורוד נשמע כמו תלמיד שלו קלאסי