• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון מי מחברי הפורום מתאמן בקבוע?

אתם רציניים לגבי האימון ?

• רציני מאוד , משקיע נותן הכל במכון 😎💪🏻

הצבעות: 4 66.7%
  • הולך למכון אבל חפיף לא יוציא שם דם☺️

הצבעות: 0 0.0%
  • מתאמן לעיתים בבית או בפארק שיש מצב רוח🙂

• לא מתאמן כבר תקופה ארוכה אבל התאמנתי בעבר אני מדוכא הזנחתי את עצמי😞

הצבעות: 2 33.3%
  • לא אוהב להתאמן אוהב להיות בטטה רכה 🥰

• סך המצביעים
    6

מיאומי

טירון
חבר צוות
מנהל
ספט׳ 6, 2026
357
51
1
Zuzin
0
היי לכולם

בתקופה האחרונה מאוד מזניח את עצמי בגלל מבחנים ולחץ וכו'. אבל בהחלט מתכנן cut חריף אחרי המבחנים.
אין לך אפילו 40 דקות כמה פעמים בשבוע ?
חבל יש לך זמן לגלוש פה ויכלת לגלוש פה בזמן שאתה במכון בין הסטים ;)

הלכתי עכשיו לחדכ של ערבים כי הוא היה היחיד שפתוח בראש השנה lol

• צ׳אד
סימוני אימוג׳י: איש
אין לך אפילו 40 דקות כמה פעמים בשבוע ?
חבל יש לך זמן לגלוש פה ויכלת לגלוש פה בזמן שאתה במכון בין הסטים ;)
אני לוקח רטלין אז אני איזה 6 שעות ברצף רק על מבחנים ואחרי זה הראש שלי לא עובד ואני לא מסוגל לעשות כלום.

אני לוקח רטלין אז אני איזה 6 שעות ברצף רק על מבחנים ואחרי זה הראש שלי לא עובד ואני לא מסוגל לעשות כלום.
תתאמן לפני הלימודים פשוט זה גם יעזור לך לנקות את הראש קצת אגב

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש
בטח אין סיכוי עם הדלקת שלך שאתה עושה כמוני 20 קילו-22.5 קילו כתפיים הרחקות לצדדים בדאמבלים
חחחח בטח שאני עושה ככה ויכול גם 26 עם סווינג , יש לי דלקת רק בלחיצה מעל הראש עכשיו
לא עשיתי כמה חודשים שולדר פרס ורק לאחרונה ניסיתי קצת לעשות באחיזה ניטרלית משקל קל 20 קילו לסט או 2 כי זה עדין רגיש שם

חחחח בטח שאני עושה ככה ויכול גם 26 עם סווינג , יש לי דלקת רק בלחיצה מעל הראש עכשיו
לא עשיתי כמה חודשים שולדר פרס ורק לאחרונה ניסיתי קצת לעשות באחיזה ניטרלית משקל קל 20 קילו לסט או 2 כי זה עדין רגיש שם
יפה
אם אני לא טועה כשהייתי חולה והפסקתי להתאמן למשך שנתיים שניסת לעודד אותי בפרטי אז בזמנו והייתי פורק לך כל מיני דברים אם אני לא טועה עדיין התאמנת ונתת בראש לא?
וואלה בשנתיים האלה שלא התאמנתי אם הייתי ממשיך... מטורף

יפה
אם אני לא טועה כשהייתי חולה והפסקתי להתאמן למשך שנתיים שניסת לעודד אותי בפרטי אז בזמנו והייתי פורק לך כל מיני דברים אם אני לא טועה עדיין התאמנת ונתת בראש לא?
וואלה בשנתיים האלה שלא התאמנתי אם הייתי ממשיך... מטורף
לא התאמנתי הייתי שחיף בקוסטה ריקה אוכל רק בננות ומיצי פירות שקלתי 67 קילו אפילו שם
אבל עשיתי כן מתח בבית ושכיבות שמיכה לפעמים
תאמת שרק עכשיו חזרתי להתאמן ברצינות
היה לי בשנים האחרונות כל מיני פעמים שחזרתי להתאמן ואז הפסקתי בגלל כל המעברים לא הקפדתי על זה ותמיד הייתי מאבד הכל זה פעם ראשונה שהקפדתי ככה לחזור להתאמן בערך חצי שנה ברצף
אבל לא התאמנתי עכשיו יומיים בגלל עומס לחץ נפשי אני מת לחזור להתאמן יש לי פשוט מעבר מחר....
כן זה מבאס השנים התבזבזו אבל לא נורא העיקר שחזרנו לזה, יש אנשים רק מתחילים להתאמן בגיל שלנו

לא התאמנתי הייתי שחיף בקוסטה ריקה אוכל רק בננות ומיצי פירות שקלתי 67 קילו אפילו שם
אבל עשיתי כן מתח בבית ושכיבות שמיכה לפעמים
תאמת שרק עכשיו חזרתי להתאמן ברצינות
היה לי בשנים האחרונות כל מיני פעמים שחזרתי להתאמן ואז הפסקתי בגלל כל המעברים לא הקפדתי על זה ותמיד הייתי מאבד הכל זה פעם ראשונה שהקפדתי ככה לחזור להתאמן בערך חצי שנה ברצף
אבל לא התאמנתי עכשיו יומיים בגלל עומס לחץ נפשי אני מת לחזור להתאמן יש לי פשוט מעבר מחר....
כן זה מבאס השנים התבזבזו אבל לא נורא העיקר שחזרנו לזה, יש אנשים רק מתחילים להתאמן בגיל שלנו
כן איזה עצוב זה.. אני רואה אותם במכון, אין מצב שהם יפתחו גוף רציני בתור טבעיים זה קשוח בגילאים מאוחרים

כן איזה עצוב זה.. אני רואה אותם במכון, אין מצב שהם יפתחו גוף רציני בתור טבעיים זה קשוח בגילאים מאוחרים
יש מצב אם האופי והגנטיקה טובים , אפילו אחרי גיל 30 אפשר
טכנית הטסטוסטרון אמור להיות גם בגילאים האלו של סוף ה20 בשיאו אם האדם בריא