אין לך אפילו 40 דקות כמה פעמים בשבוע ?בתקופה האחרונה מאוד מזניח את עצמי בגלל מבחנים ולחץ וכו'. אבל בהחלט מתכנן cut חריף אחרי המבחנים.
באמת? זה החדר כושר הקבוע שלך או במיוחד?הלכתי עכשיו לחדכ של ערבים כי הוא היה היחיד שפתוח בראש השנה lol
במיוחד. שילמתי 50₪באמת? זה החדר כושר הקבוע שלך או במיוחד?
פשש כל הכבוד שאתה ככה לא מוותר על אימון!במיוחד. שילמתי 50₪
אני לוקח רטלין אז אני איזה 6 שעות ברצף רק על מבחנים ואחרי זה הראש שלי לא עובד ואני לא מסוגל לעשות כלום.אין לך אפילו 40 דקות כמה פעמים בשבוע ?
חבל יש לך זמן לגלוש פה ויכלת לגלוש פה בזמן שאתה במכון בין הסטים![]()
תתאמן לפני הלימודים פשוט זה גם יעזור לך לנקות את הראש קצת אגבאני לוקח רטלין אז אני איזה 6 שעות ברצף רק על מבחנים ואחרי זה הראש שלי לא עובד ואני לא מסוגל לעשות כלום.
בטח אין סיכוי עם הדלקת שלך שאתה עושה כמוני 20 קילו-22.5 קילו כתפיים הרחקות לצדדים בדאמבליםתתאמן לפני הלימודים פשוט זה גם יעזור לך לנקות את הראש קצת אגב
חחחח בטח שאני עושה ככה ויכול גם 26 עם סווינג , יש לי דלקת רק בלחיצה מעל הראש עכשיובטח אין סיכוי עם הדלקת שלך שאתה עושה כמוני 20 קילו-22.5 קילו כתפיים הרחקות לצדדים בדאמבלים
ריבאונד ריטלין משפיע עד כדי כך חזק?אני לוקח רטלין אז אני איזה 6 שעות ברצף רק על מבחנים ואחרי זה הראש שלי לא עובד ואני לא מסוגל לעשות כלום.
יפהחחחח בטח שאני עושה ככה ויכול גם 26 עם סווינג , יש לי דלקת רק בלחיצה מעל הראש עכשיו
לא עשיתי כמה חודשים שולדר פרס ורק לאחרונה ניסיתי קצת לעשות באחיזה ניטרלית משקל קל 20 קילו לסט או 2 כי זה עדין רגיש שם
לא התאמנתי הייתי שחיף בקוסטה ריקה אוכל רק בננות ומיצי פירות שקלתי 67 קילו אפילו שםיפה
אם אני לא טועה כשהייתי חולה והפסקתי להתאמן למשך שנתיים שניסת לעודד אותי בפרטי אז בזמנו והייתי פורק לך כל מיני דברים אם אני לא טועה עדיין התאמנת ונתת בראש לא?
וואלה בשנתיים האלה שלא התאמנתי אם הייתי ממשיך... מטורף
כן איזה עצוב זה.. אני רואה אותם במכון, אין מצב שהם יפתחו גוף רציני בתור טבעיים זה קשוח בגילאים מאוחריםלא התאמנתי הייתי שחיף בקוסטה ריקה אוכל רק בננות ומיצי פירות שקלתי 67 קילו אפילו שם
אבל עשיתי כן מתח בבית ושכיבות שמיכה לפעמים
תאמת שרק עכשיו חזרתי להתאמן ברצינות
היה לי בשנים האחרונות כל מיני פעמים שחזרתי להתאמן ואז הפסקתי בגלל כל המעברים לא הקפדתי על זה ותמיד הייתי מאבד הכל זה פעם ראשונה שהקפדתי ככה לחזור להתאמן בערך חצי שנה ברצף
אבל לא התאמנתי עכשיו יומיים בגלל עומס לחץ נפשי אני מת לחזור להתאמן יש לי פשוט מעבר מחר....
כן זה מבאס השנים התבזבזו אבל לא נורא העיקר שחזרנו לזה, יש אנשים רק מתחילים להתאמן בגיל שלנו
יש מצב אם האופי והגנטיקה טובים , אפילו אחרי גיל 30 אפשרכן איזה עצוב זה.. אני רואה אותם במכון, אין מצב שהם יפתחו גוף רציני בתור טבעיים זה קשוח בגילאים מאוחרים
כן, בעיקר כי אני לא רגיל לקחתריבאונד ריטלין משפיע עד כדי כך חזק?
תשמע יש לי גם ערפולים מחשבתייםכן, בעיקר כי אני לא רגיל לקחת