• עקבו אחרינו בטוויטר וברשתות חברותיות כדי להתעדכן בשינויים, אם האתר לא זמין, תקלות ועוד: טוויטר
  • שקל אחד שווה ל100 זוזים בחנות.

אשכול אחד - 10 זוזין
    הודעה אחת שכתבת - 5 זוזין
    הודעה אחת שכתבו לך באשכול שלך - 1 זוזין
    נקודות פגות לאחר שבוע.

דיון קהילה של גובלינים

דיי כבר כוסראבק ערס, מה אתם עדיין בני 16 חסרי חברים? אתם אנשים בוגרים קיבינימט, דיי כבר שחררו מה Grudges האלה שלכם, להיות מרירים לא יקדם אתכם לשום מקום, וזה בא מבנאדם שבזבז את הנעורים שלו בלהיות מריר לאנשים בכספ ו IRL במקום לעשות משהו יותר טוב עם הזמן שלו. לפחות הצבא איפס אותי, אבל אתם גם צריכים להתאפס. שחררו כבר מזה ותתקדמו בחיים.
תגובת השנב אח שלי

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: פפה_אנון
לא הזכרתי את השם שלך מאז שאמרת לי שאתה פורש ולא חוזר לאתר אחרי שחטפת דוקס. חשבתי שהסכמנו על זה. מבחינתי אתה דיברת אמת ופרשת מהאתר ולא רצית להתעסק יותר בקקה. להזכיר לך גם איך הגבת לדוקס שלי לפני שאתה בעצמך חטפת אחד? "בעיה שלה לול", אתה אפס.
לא זוכר אם הגבתי ככה, אם זה נכון (הוכחת שאת שקרנית מנותקת מהמציאות) אז הייתי מנייאק
שוב זה לא מצדיק דוקס, לקחת את זה 10 שלבים קדימה ואני אעשה אותו דבר

אין לי בעיה להיות נחמד עד שמנסים ללכלך תשם שלי
לחחח טמבל השם שלך זה אחד מגדולי נכי כספ כמה עוד אפשר ללכלך עליו

• חחח
סימוני אימוג׳י: עמבהלה
לא זוכר אם הגבתי ככה, אם זה נכון (הוכחת שאת שקרנית מנותקת מהמציאות) אז הייתי מנייאק
אתה יודע שדיברתי איתך לפני כן וניסיתי לאמת אם דברים מסוימים שעשית הם אכן דברים שאתה עשית. כמה אימותים כאלה שעשיתי כדי לבדוק במה מדובר, ואימתת תמיד שזה אתה. אחרי שחסמתי אותך עברת להציק לי בכספ ולקרוא לי סכיזופרנית משוגעת. מי לקח אחריות על המשתמש שאיים לשפוך על "ילדת חלל" (שחשבתם שזו אני) דלק אחרי שהספים רמזים על הזהות שלי?

כל מה שמעניין אותה אם לא הבנת זה שלא יתעסקו בה סך הכך, כמו כן אני מבין גם אתה ...
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להבטיח לא להתעסק אחד בשניה יותר
לא משנה כמה העבר נקי או מלוכלך צודק או טועה..
היא התעסקה איתי קודם, קיבלתי הודעות שעושים לי פה דוקס משום מקום

חלאס פלוצ בחייאת

חברה חלאס!!! חוצוניט די @עמבהלה

תגובת השנב אח שלי
דיי זה הורג אותי שהם עדיין נעולים על הדברים האלה, זה מה שמדיר שינה מעיניכם? דוקסים ושרתי דיסקורד? אתם מוגבלים בראש? אני הייתי מילימטרים מלמות בעזה ולא התעסקתי בזה בכזו אובססיביות, מה אתם מתעסקים בדוקסים? למה העולם מת כי עשו לכם דוקס?? תתבגרו, במיוחד אלה שלכאורה יש להם קריירה מובטחת ביד, למה לשחק בקקי? ליטרלי לך תמשיך לעשות משהו שמקדם אותך בחיים במקום להכנס לבור הזה של נכי כספ.

• אהבתי
סימוני אימוג׳י: איש ו-Baboon
דיי זה הורג אותי שהם עדיין נעולים על הדברים האלה, זה מה שמדיר שינה מעיניכם? דוקסים ושרתי דיסקורד? אתם מוגבלים בראש? אני הייתי מילימטרים מלמות בעזה ולא התעסקתי בזה בכזו אובססיביות, מה אתם מתעסקים בדוקסים? למה העולם מת כי עשו לכם דוקס?? תתבגרו, במיוחד אלה שלכאורה יש להם קריירה מובטחת ביד, למה לשחק בקקי? ליטרלי לך תמשיך לעשות משהו שמקדם אותך בחיים במקום להכנס לבור הזה של נכי כספ.
הלוואי שלא הייתי צריכה להתעסק בזה, באמת

אני עם חיוך ענק על הפנים כיף לי

יופי תאיים על בחורות לששפוך עליהן דלק, תתוודה שזה אתה, ואז עוד תגיד שאתה זה שמאוים ושהכל בא משום מקום.

לול תראה אותי, אני עם דוקס עליי עד הברכיים כל מגילת לכלוך יש עליי כאילו זה ספריית אלכסנדריה

אפילו זה שדיקסס אותי ראשון בכלל הייתי איתו אחר כך בקשר טוב וסלחתי לו ולא נטרתי לו בכלל מאז אין לי טעם מר בפה על זה

• חחח
סימוני אימוג׳י: איש ו-פירמידות
לול תראה אותי, אני עם דוקס עליי עד הברכיים כל מגילת לכלוך יש עליי כאילו זה ספריית אלכסנדריה

אפילו זה שדיקסס אותי ראשון בכלל הייתי איתו אחר כך בקשר טוב וסלחתי לו ולא נטרתי לו בכלל מאז אין לי טעם מר בפה על זה
אף אחד לא יתעסק איתך כי מסיקים שאתה משוגע, זאת האמת